Nutellakakun tekeminen kolmesta aineksesta on melkein yhtä helppoa kuin Nutellan levittäminen leivän päälle. Tämä kermakakku on toinen jälkiruoka, jossa tämä monipuolinen suklaa-hasselpähkinälevite on tähti. Sinun tarvitsee vain kokeilla Nutella Cream Cake -reseptiä, koska tämä jälkiruoka on synnin arvoinen.
Ljubitelji Nutelle, tokrat imamo za vas recept za kremno torto nutella. Gre za pravo kalorično bombo, ki pa se ji preprosto ne boste mogli upreti. Vsebuje le tri sestavine, kar pomeni, da je priprava sila enostavna in hitra, z njo pa si bo prste oblizoval prav vsak. Tudi tisti, ki še tako pazijo na svojo linijo. Torta Nutelle iz le treh sestavin je pač vredna greha!
LUE LISÄÄ: Resepti: Nutella-juustokakku ilman paistamista
Recept za torto nutella iz treh sestavin:
Sestavine za torto nutella:
- 500 g Nutelle (po želji dodatnih 100 g za premaz)
- 4 munaa
- večnamenska moka (tip 400)
Priprava torte nutella:
V skledo ubijete jajca, dodate Nutello in z električnim mešalnikom mešate 2, 3 minute. Masi dodate polovico skodelice moke in temeljito ročno premešate. Okrogel pekač obložite s papirjem za peko in vanjo zlijete maso za torto ter vse skupaj za 35, 40 minut postavite v pečico, ogreto na 190 stopinj Celzija. Ko je torta pečena, jo pustite v pekaču še kakšnih 10 minut, da se nekoliko ohladi. Nato ostranite obroč, odstavite s podstavka in pustite, da se na sobni temperaturi popolnoma ohladi. Torto lahko nato že postrežete, lahko pa jo premažete še z nekaj Nutelle za lepši videz. Pa dober tek!
Priprava torte nutella v sliki: