Etanaerikoisuuksien päivinä herkkusuja ilahduttaa taverna ja viinibaari Zenon. Gourmet-herkku Helix Aspersa Muller valmistaa keittiömestari Žiga Mandelc eri tavoin.
Slasten meni z več hodi bo oplemeniten s Cattunarjevimi najboljšimi vini, štirimi vrstami malvazije, ki raste na štirih vrstah zemlje – kar je posebnost Brtonigle v hrvaški Istri, teranom barrique ja ružo muškat. Polžereja Kubelj bo za ta dogodek priskrbela vrtne polže Helix Aspersa Muller, tapaus sorto, ki je namenjena prav prehranjevanju in zelo cenjena v svetovnih kuhinjah.
Specialitete bomo pripravljali v konobi in enoteki Zenon, ki med dobro uveljavljenimi gostinci v hrvaški Istri, po odzivih domačih in tujih gostov sodeč, uspešno orje ledino. Okuse s krožnikov bo imenitno dopolnil Cattunar, vrhunski lokalni vinar, s svojo žlahtno kapljico.
Rezervacije so obvezne. Število mest je omejeno, zato priporočamo čimprejšnjo prijavo na:
mob. št. 00385 95 897 90 31 ali info@konoba-zenon.com.
Lisätietoja osoitteessa:
www.farmakubelj.si
www.vina-cattunar.hr
www.konoba-zenon.com