fbpx

Parhaat reseptit rypäleillä: 3 yksinkertaista mutta herkullista ruokaa

Parhaiden rypäleiden reseptien on yksinkertaisesti oltava ruokalistallasi, sillä tämän makean hedelmän sesonki on huipussaan ja rypäleistä voit valmistaa myös useita yksinkertaisia mutta herkullisia ruokia. Ja nämä ovat parhaat reseptit rypäleillä! Makea hyvä juoksu.

Ker vemo, da se vam že cedijo sline in komaj čakate, da spoznate, kako lahko izkoristite najljubši sadež jeseni, ne bomo izgubljali besed, temveč vas vabimo, da si preberete, kateri so najboljši recepti z grozdjem, ki bodo postali vaša nova pregreha!

Najboljši recepti z grozdjem:

Smuti z grozdjem

Smuti z grozdjem
Smuti z grozdjem

AINESOSAT

  • 100 g jogurttia
  • pinaatti
  • viinirypäleitä
  • 3 mandarine (ali pomaranče)
  • 2 žlici semen čija

VALMISTAUTUMINEN

Vse sestavine združite in jih dobro zmešajte. Prelijte v kozarec, po smutiju posujte zmlete oreške.

Solata z grozdjem in indijskimi oreški ali orehi

Solata z grozdjem in indijskimi oreški ali orehi
Solata z grozdjem in indijskimi oreški ali orehi

AINESOSAT

  • 1/4 skodelice majoneze
  • 1/4 kuppia jogurttia
  • 1 ruokalusikallinen sinappia
  • 3 skodelice kuhanega purana
  • 1 skodelica zelenega grozdja (razkoščičenega)
  • 1/2 skodelica indijskih oreškov / orehov

VALMISTAUTUMINEN

V skledi zmešajte majonezo, jogurt in gorčico, purana in grozdje. Po vrhu posujte indijske oreške / orehe. Dober tek.

Biskvit z grozdjem

Biskvit z grozdjem
Biskvit z grozdjem

AINESOSAT

  • 2 ruokalusikallista voita
  • 1/2 skodelice + 2 žlici večnamenske moke
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 isoa munaa
  • 1/2 kuppia sokeria
  • 1 čajna žlička drobno naribane limonine lupine
  • 1/2 čajne žličke vanilijevega izvlečka
  • 1/4 kuppia kasviöljyä
  • 2 ruokalusikallista hunajaa
  • 1/2 kilograma črnega grozdja (razkoščičeno)

VALMISTAUTUMINEN

Segrejte pečico na 180 stopinj Celzija. Ponev premažite z maslom. Združite večnamensko moko, pecilni prašek in sol. Pustite stati. Jajca, sladkor, limonino lupino in vaniljev izvleček združite v drugi posodi. Vanj dodajte tudi rastlinsko olje in 2 žlici stopljenega masla. Vse dobro premešajte in vlijte v posodo z mešanico moke. Sestavinam dodajte med. Ko se sestavine dobro združijo, jim dodajte polovico razkoščičenega črnega grozdja. Vlijte maso v pekač in jo pecite 30 minut, nato posujte po vrhu kolača preostanek grozdja. Pecite še 25 minut. Kolač ohladite in ga postrezite.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.