fbpx

Ensimmäinen bootcamp Otočecissa

Normaali 0 21 epätosi epätosi...

Tärkeää tietoa
Kun?
Missä?
Športni center in hoteli Otočec, , Otočec
Järjestäjä
Facebook-tapahtuma
Pääsymaksu
od 263 evrov naprej

Naučite se, kako z vadbo in prehrano oblikovati svoje telo. Uživajte v vadbi in celotnem programu, ki usmerja v zdrav način življenja. Z priznanim profesionalnim trenerjem in strokovnim vodjem bootcampa Mitom Šinkovcem! Izkusite svoje telo na nov način.

 

Kaj je Boot Camp?

Nova oblika skupinske vadbe, ki že v 3 dneh podaljšanega vikenda omogoči začetek izgubljanja maščobe, povečanje kondicije in izboljšanje psihičnih moči, je podobna intenzivnemu vojaškemu usposabljanju. Program vaj, druženja in sodelovanja vključuje različne oblike vadbe – od teka in hoje v hrib do športnih iger in drugih oblik gibanja večinoma v naravi.

 

Program na Otočcu vključuje tudi premišljeno spoznavanje zdrave prehrane in učenje joge! Program je intenziven, a hkrati poln zabave, druženja in užitkov.

Program je primeren za vse: za ženske in moške, ki v vsakdanjem življenju ne najdejo časa in motivacije za vadbo. Ob spodbudah in inovativnih motivacijskih pristopih izkušenega trenerja in drugih vaditeljev omogoča zmagovitost vsakemu udeležencu! Program navdušuje tudi tiste, ki iščejo nove vadbene izzive. Po dnevu napornega treninga je poskrbljeno za druženje, sprostitev, sklepanje novih prijateljstev, kajti v dobri družbi je lažje spreminjati lastne navade.

Kakšne učinke lahko pričakujem?

V treh dneh boste v majhni skupini pod vodstvom Mita Šinkovca, profesionalnega trenerja, ki je bil med drugim tudi kondicijski trener slovenske smučarske reprezentance,

– izboljšali kondicijo,
– izgubili odvečno maščobo,
– izboljšali psihično moč,
– pridobili informacije o zdravi prehrani,
– pridobili informacije o pravilni vadbi,
– pridobili motivacijo za fizične aktivnosti in
– pridobili nove prijatelje!

Kun: od 24.9- 26.9. 2010
Kje: Športni center in hoteli Otočec

Več info na :http://www.terme-krka.si/si/otocec/sportni_center/boot_camp/

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.