Jos löydät itsesi usein Kit Kat -suklaapatukan käsistä, tulet olemaan todella iloinen tästä jumalallisesta kakusta. Kun huomaat, kuinka yksinkertaista se on valmistaa ja että et todellakaan tarvitse paljoa aineksia kakun valmistukseen, olet valmis hetkessä. Ja usko minua, et tule katumaan sitä. Tässä on suklaa Kit Kat -kakku.
Čokoladna Kit Kat torta vas bo navdušila s svojo preprosto pripravo in seveda okusom. Prepustite se razvajanju!
Sestavine za čokoladno torto Kit Kat:
- 1 kg čokoladic Kit Kat
- 60 g voita
- 400 g temne čokolade
- 330 ml smetane za stepanje
- 400 gramov kremnega sira
- tumma suklaa
- bela čokolada
Priprava čokoladne torte Kit Kat:
350 gramov čokoladic Kit Kat zaprite v neprodušno zaprto vrečko (najlažje v tisto za zamrzovanje), jo dobro zaprite in z valjarjem čokoladice zdrobite. Drobtine pretresite v skledo in dodajte 60 gramov stopljenega masla in dobro premešajte. Dno pekača s premerom 20 cm premažite z maslom. Dno prekrijte z mešanico drobtin in masla in s pomočjo žlice maso poravnajte po celotnem pekaču. Preostale čokoladice Kit Kat navpično razporedite ob robu pekača, da ustvarite rob torte.
Za kremo nad kropom stopite 400 gramov temne čokolade. Smetano za stepanje stepite in dodajte še kremni sir, da dobite kremo. Nežno vmešajte še stopljeno čokolado.
Kremo nato razporedite po torti in torto za 3 ure postavite v hladilnik. Z nožem ustvarite čokoladne ostružke, nekaj belih, nekaj temnih. Torto vzemite iz hladilnika in jo okrasite z ostružki. Pa dober tek!
Pripravo suklaa torte Kit Kat si lahko ogledate tudi v priloženem videoposnetku: