Izolan vanhassa keskustassa, jonka tapahtumarikas historia on myötävaikuttanut upeiden arkkitehtonisten aarteiden syntymiseen, seisoo Hotel Marina ja sen ravintola. Mutta tämä ei ole klassinen hotelliravintola! Wisteria-pergolan alla sijaitsevalla Marina-hotellin ravintolalla on pitkät kulinaariset perinteet.
Veliki trg 11
Izola
Predvsem ljubitelji morske hrane pridejo na svoj račun ob pokušanju jedi chefa Ivice Evačića – Iveka, ki izbira le najboljše sezonske surovine lokalnih ponudnikov in kuha po principu žive kulinarike. Njegov slogan »iz morja na krožnik« odlično opisuje Ivekovo filozofijo – vse morske dobrote so sveže in dnevno ulovljene z mrežami domačih ribičev. Narava odloča, Ivek pa ji sledi. Prav poseben pečat pa doda hladno stiskano oljčno olje iz lastnega in ekološkega belvederskega nasada, ki je osnova za pripravo kulinaričnih mojstrovin.
A vendar tudi izkušnja v Restavraciji hotela Marina Izola ne bi bila popolna, če ji ne bi dodali udobnih postelj v sobah s pogledom na morje, privatnega jacuzzija s savno ja najlepše izolske plaže prav za ovinkom.
Galerija – Restavracija hotela Marina Izola
Lisää tietoa:
hotelmarina.si
FB: facebook.com/restavracijahotelamarina.izola
IG: instagram.com/hotelmarinaizola