fbpx

Riese & Müller Delite GT Signature: täydellinen sähköpyörä

Riese & Müller Delite GT je ultimativno električno zaradi več razlogov. Zmožno je prevoziti razdaljo precej večjo kot običajna električna kolesa, ponuja do 300% pogonske asistence in je primerno tudi za grob teren.

Za obeleženje 25. obletnice podjetja Riese & Müller so se odgovorni odločili, da izdelajo najboljše električno kolo. K že obstoječim modelom iz serije Delite so dodali še tretjega GT Signature. Ta ima 27,5-palčna kolesa, na katerih nosi široke pnevmatike, ki se z lahkoto spopadejo s tudi malo bolj divjim terenom. Da vse to ne bi bil prevelik zalogaj, poskrbi stabilnostni sistem, in da po naključju ne zmanjka električne energije, sta nam na voljo kar 2 bateriji. Ti dve se lahko tudi istočasno polnita.

Riese & Müller Delite GT Signature- ultimativno električno kolo
Prenosni jermen je narejen kar iz karbona.

Kolo nam zaradi naprednega Boschevega električnega pogona olajša vrtenje pedal za 300 %, s tem pa brez težav vzdržujemo hitrost 45 km/h. In kaj je še kul pri tem kolesu? Zagotovo to, da namesto verige uporablja jermen, ki je narejen iz hiili. Ne samo da je videti dobro, je tudi praktično neuničljiv in ne zahteva nobenega posebnega vzdrževanja.

LUE LISÄÄ: MONDAY MOTORBIKES M1: KOLO, KI BO OSVOBODILO SAN FRANCISCO

Galerija: Riese & Müller Delite GT, najboljše električno kolo

Lisää tietoa

Lisää tiedot:
r-m.de

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.