fbpx

Salonarji, gležnarji, škornji in škorenjčki

Trendi za novo sezono pri Deichmannu narekujejo visoke športne copate z zakovicami, gležnarje s peto, ki spominjajo na robustne gorske čevlje, balerinke z dekorativno zadrgo, čevlje s polno peto, salonarje s profilirano platformo, čevlje na visoki peti in s prepletenimi trakovi, kavbojske škornje in škornje s ...

Trendi za novo sezono pri Deichmannu narekujejo visoke športne copate z zakovicami, gležnarje s peto, ki spominjajo na robustne gorske čevlje, balerinke z dekorativno zadrgo, čevlje s polno peto, salonarje s profilirano platformo, čevlje na visoki peti in s prepletenimi trakovi, kavbojske škornje in škornje s krznom, gležnarje z zaponkami in elegantne škornje, ki segajo do kolen. Kolekcija, ki jo sooblikuje vrhunska manekenka Cindy Crawford, je prav tako trendi in še nekoliko bolj sofisticirana. Vsebuje salonarje z nisko peto, gležnarje s paščki, polškornje s peto, ekstravagantne gležnarje iz velur-usnja in klasične visoke škornje. Znamke Graceland, Catwalk in 5th Avenue bodo zadovoljile ženske in dekleta, ki si želijo biti posebne, opazne in modne po dostopnih cenah.

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.