AINEOSAT: 16 dkg puhdistettua katkarapupyrstöä 16 dkg savustettua juustoa 8 oksaa tuoretta rosmariinia 10 dkg tuoretta rucola VALMISTUS: Puhdistetut katkarapupyrstöt ja eniten kuutiot, leikattu ja savustettu juusto, vartataan...
AINESOSAT:
16 dkg očiščenih škampovih
repkov
16 dkg prekajenega sira
8 vejic svežega rožmarina
10 dkg sveže rukole
VALMISTAUTUMINEN:
Očiščene škampove repke in na
večje kocke narezan prekajen sir
izmenoma nabodemo na
rožmarinovo vejico. Nabodalca
popečemo na hitro z obeh strani na
oljčnem olju ali žaru, jih pokapljamo
z limoninim sokom in oljčnim oljem z
rožmarinovo vejico in postrežemo
kot imenitno toplo predjed
Recept so pripravili v restavraciji Angel,
Mercator center, Ljubljana
www.kaval-group.si/angel