fbpx

Skipper

Skipperja najdemo v koprski marini, kjer se nam s terase ponuja pogled na zasidrane jadrnice, ob sončnem zahodu pa bomo lahko zajadrali okusom naproti. Široka ponudba in tradicija je to restavracijo postavila med boljše v teh krajih, za naše dobro počutje pa bo poskrbela uigrana ekipa, ki nam bo z nasveti ...

Perustiedot
Osoite
Skipper
Kopališko nabrežje 3
Tilli / Capodistria
Yhteys
Ajoittaa
vsak dan od 11. do 22. ure
Ottaa yhteyttä
(05) 626 18 10

Skipperja najdemo v koprski marini, kjer se nam s terase ponuja pogled na zasidrane jadrnice, ob sončnem zahodu pa bomo lahko zajadrali okusom naproti. Široka ponudba in tradicija je to restavracijo postavila med boljše v teh krajih, za naše dobro počutje pa bo poskrbela uigrana ekipa, ki nam bo z nasveti poskušala približati okuse Sredozemlja. Ponudba je sezonska, kar pomeni, da je najbolje slediti natakarjevim nasvetom glede aktualnih jedi. Med stalnice ponudbe na prvem mestu spada poznana ribja zakuska Skipper, ki nam ponuja devet različnih okusov morja. Pri ponudbi juh še posebej izstopata zapečena tartufova juha ter kremna škampova juha na francoski način. Tople predjedi kronajo gamberi in jurčki na žaru, ki počivajo na rukolini posteljici, za naslednji kulinarični korak se ponujajo školjke in na različne načine pripravljene domače testenine. Glavne jedi zaznamuje inovativni koncept okusov in prezentacije, posebej je potrebno omeniti obilno ponudbo rib na žaru in v pečici ter fileje ribe s tartufi. Škampi in kalamari so že prava stalnica morskih restavracij, kot posebno specialiteto pa si privoščimo mladice rižanske postrvi s testeninami v arašidovi omaki s pinjolami in limono. Za eksotični pridih nam bodo v Skipperju pripravili tudi eksotične jedi, kot so krokodil, noj, kenguru ali bambusovi vršički. Pojedino zaključimo s trisom Skipper, ki ponuja tri dnevne sladice.

Edellinen
Hotel Evropa

Kanssasi vuodesta 2004

Vuodesta alkaen 2004 tutkimme kaupunkitrendejä ja tiedotamme seuraajayhteisöllemme päivittäin viimeisimmistä elämäntavoista, matkustamisesta, tyylistä ja tuotteista, jotka inspiroivat intohimoa. Vuodesta 2023 alkaen tarjoamme sisältöä suurimmilla maailmanlaajuisilla kielillä.