fbpx

Boljši kot 50 odtenkov sive: 10 vročih erotičnih romanov, ki jih moraš prebrati

Knjigi 50 odtenkov sive (in njenim nadaljevanjem) je uspelo dokazati, da je prebiranje knjig z žgečkljivo vsebino zabavno in nekaj, česar se res ne rabimo sramovati. Zato vas vabimo, da se z nami podate v svet vročih knjig, ob katerih boste zardevali.

Erotična literatura je namreč zabavna, je seksi in je lahko prestižna. Nekatere izmed teh knjig so navsezadnje navdihnile serije, nominirane za zlati globus! Če spadate med novince, dobrodošli v eni izmed najbolj vročih zvrsti na planetu, če ste bralci, ki se k tovrstni literaturi radi vračajo, dobrodošli nazaj, pogrešali smo vas! Pred vami je 10 knjig, po katerih boste potrebovali hladen tuš!

Kraljestvo sanj (A Kingdom of Dreams)

Judith McNaught

Piše se leto 1497 na Škotskem in Jennifer Merric se ukloni očetovi želji, da se poroči z veliko starejšim moškim. Toda do tega nikoli ne pride, saj Jennifer in njeno polsestro Brenno za talki vzame Anglež, Lord Royce Westmoreland (znan kot Črni volk). Morali bi biti sovražniki, a neka sila jih vedno bolj zbližuje …

Kraljestvo sanj (A Kingdom of Dreams)

Kvocient poljuba (The Kiss Quotient)

Helen Hoang

Stella Lane, ki trpi za avtizmom, se želi izboljšati pri fizični plati ljubezni, da bo lahko našla moža, kot od nje pričakujejo starši. Tako najame Micahela Phana, žigola vietnamsko-švedskih korenin, ki se strinja, da bo pomagal Stelli. Knjiga, ki bo zarosila kar nekaj oken.

Kvocient poljuba (The Kiss Quotient)

Follow Me Darkly

Helen Hardt

Nova serija pisateljice Helen Hardt je takšna, kot če bi knjiga 50 odtenkov sive dobila prepotrebni lifting obraza! Pripoveduje zgodbo o Skye Manning, asistentki vplivneža z družbenih omrežjih, ki sreča milijarderja Bradena Blacka, s katerim se vroče zaljubita na prvi pogled. A vse lepe stvari se enkrat končajo … Knjiga izide 29. septembra.

Follow Me Darkly

And Playing the Role of Herself

K.E. Lane

Igralka Caidence Harris je pravkar dobila vlogo v novi policijski drami, kjer bo imela priložnost delati z zvezdnikom Robynom Wardom, zaradi česar je izjemno navdušena. Caidence si želi, da bi lahko bilo med njima nekaj več, kot le prijateljstvo, a Robyn nima enakega interesa … ali vsaj tako misli Caidence.

And Playing the Role of Herself

Ensemble

Alexandria House

Vas navdušujejo romance, kjer je srečen konec le malo verjeten? Potem takoj zgrabite knjigo Set. Ta vroč roman namreč pripoveduje zgodbo o starih sošolcih, ki se leta kasneje ponovno srečata na svoji srednji šoli. Nobeden od njiju ne išče resne zveze, zato se dogovorita, da bosta “prijatelja z ugodnostmi”. Zardevali boste stran za stranjo!

Ensemble

Strast (Rush)

Maya Banks

Roman govori o treh bogatih bratih (Gabe, Jace in Ash), ki lahko dobijo vse in kogarkoli – razen Mie Crestwell, sestre njihovega najboljšega prijatelja. Ko pa odkrijejo, da to ni več deklica, ki so jo poznali, se začne tekma za njeno naklonjenost.

Strast (Rush)

Backstage Pass: Sinners on Tour

Olivia Cunning

Psihologinja se odpravi na turnejo z eno najbolj vročih glasbenih skupin na svetu, kjer mora ostati profesionalna. Ko potujejo po državi, se začne počasi zaljubljati v glavnega pevca, ena stvar pa seveda vodi v drugo. Pripravite se na zardevanje …

Backstage Pass: Sinners on Tour

Romancing the Duke: Castles Ever After

Tessa Dare

Kakšen bi bil ta seznam, če na njem ne bi bilo vsaj enega zgodovinskega romantičnega romana? Isolde Opehlia Goodnight je 26-letnica, ki je še nikoli niso poljubili. Tako se odloči, da pravljice ne obstajajo in se odpove ljubezni, a življenje ima zanjo pripravljeni par presenečenj. Recimo, da se vse začne pri vojvodi in praznem gradu.

Romancing the Duke: Castles Ever After

Forever

Judy Blume

Ta klasična ljubezenska zgodba Judy Blume (Are You There God? It’s Me, Margaret., Superfudge) je pravzaprav kruta zgodba o prvi ljubezni, skupaj z vsemi nerodnimi in lepimi trenutki v spolnosti, ki prihajajo z njo.

Forever

Night Shift: A Choose-Your-Own Erotic Fantasy

Joanna Angel

Spolne fantazije so edinstvene in individualne – in to je knjiga, ki to razume. Tary Jones ni nikoli veliko razmišljala o spolnost in niti sanjalo se ji ni, da bo nekoč delala v trgovini z erotičnimi igračkami. Obkrožena je z dildoti, lisicami, oblačili iz lateksa, da ne omenjamo čudaškega lastnika, ki po trgovini paradira v spodnjem perilu … Ko pa v trgovino vstopi znan obraz, se njen svet začne spreminjati … Zdaj lahko Taryn vodite skozi njeno “seksploracijo”, ko odkrije neverjetne stvari, ki jih nudijo trgovina in njene stranke. Bo preživela noč z lezbično prodajalko igrač? Se bo naučila boljšega samozadovoljevanja? Bo poučevala tečaj tantrične spolnosti? In kar je napomembneje – se bo naučila odpreti neskončnim možnostim spolnosti? Izbira je vaša!

Night Shift: A Choose-Your-Own Erotic Fantasy

Avec vous depuis 2004

De l'année 2004 nous recherchons les tendances urbaines et informons quotidiennement notre communauté d'adeptes des dernières nouveautés en matière de style de vie, de voyage, de style et de produits qui inspirent avec passion. À partir de 2023, nous proposons du contenu dans les principales langues mondiales.