Bližanje božiča ter vedno bolj hladno, mokro in neprijetno vreme kar kličeta na pomoč skodelico tople, sladke vroče čokolade, ki nam prežene skrbi in pogreje želodček. Pekarna Dominique Ansel je iznašla inovativni recept za to božansko pijačo. A čeprav je njihova vroča čokolada z marshmallowimi cvetovi za zdaj na voljo le v Tokiu, New Yorku in Londonu, nam nekoliko zadoščajo že fotografije: ta kreacija je prava paša za oči.
Chocolat chaud aux fleurs de guimauve je ravno tista stvar, ki jo v času kratkih dni, polnih megle in utrujenosti, potrebujemo. Inovativni izdelek pekarne Dominique Ansel je v tujini postal un vrai succès.
EN SAVOIR PLUS: Recette : marmelade d'oranges maison
Tasse vrhunske vroče čokolade est décoré de cvetlico iz marshmallowa, ki se v ustih skupaj s čokolado spoji v eksplozijo okusov. Na žalost je ta priboljšek za zdaj na voljo le v Tokiu, New Yorku in Londonu. Medtem ko čakamo, da pride tudi k nam, pa si oglejte video te kulinarične umetnine.
Plus d'information:
dominiqueanseljapan.com