Sastojci za 4 osobe: blanširani komorač narezan na ploške 4 komada kruha 15 dkg mozzarelle na ploške 8 g maslaca sol, mljevena paprika, češanj češnjaka, maslinovo ulje Priprema: Komade kruha namažite narezanim režnjevima češnjaka, maslacem i pokapajte maslinovim uljem. Malo posolite i...
Sastojci za 4 osobe:
blanširan koromač narezan na rezine
4 kosi kruha
15 dkg mocarele v rezinah
8 g masla
sol, mleti poper, strok česna, oljčno olje
priprema:
Kose kruha premažemo z prerezanim strokom
česna, maslom in pokapljamo z oljčnim
oljem. Malo posolimo in popopramo. Obložimo
z kosi blanširanega koromača, rezinami
mocarele, pokapljamo z oljčnim oljem in pečemo
v pečici 5 minut na 180 o C.
Recepturo za kruhke po toskansko s koromačem
so pripravili v Restavraciji Angel, Mercator
center Ljubljana.