fbpx

Tabularna galaksija

GALAXY Tab je prvi tablični računalnik podjetja Samsung in predstavlja novo kategorijo mobilnih izdelkov za Samsung. Poganja ga operacijski sistem Android 2.2 - v slovenskem jeziku, seveda. Brskanje po spletu je enako tistemu na navadnem računalniku in uporabniki pa lahko uživamo v vseh oblikah multimedijskih vsebin na 7-palčnem ...

GALAXY Tab je prvi tablični računalnik podjetja Samsung in predstavlja novo kategorijo mobilnih izdelkov za Samsung. Poganja ga operacijski sistem Android 2.2 – v slovenskem jeziku, seveda. Brskanje po spletu je enako tistemu na navadnem računalniku in uporabniki pa lahko uživamo v vseh oblikah multimedijskih vsebin na 7-palčnem zaslonu, medtem ko smo na poti. Še več, omogočena je neprekinjena komunikacija preko elektronske pošte, glasovnih ali video klicev, SMS/MMS sporoči, uporaba socialnih omrežij pa je optimiziranega preko uporabniškega vmesnika. Hitro in enostavno vnašanje besedila omogoča  slovenska aplikacija Swype. »Readers Hub«, Samsungova edinstvena aplikacija za e-branje, omogoča hiter dostop do obsežne digitalne knjižnice, kjer najdete vse od klasične književnosti do najbolje prodajanih uspešnic ter referenčnega gradiva. Obenem Samsung odkriva »Media Hub«, portal do sveta filmov in video posnetkov in »Music Hub« aplikacijo, ki omogoča dostop do širokega izbora glasbenih datotek.

Previous
Nikon D7000

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.