fbpx

Thermana Laško: gdje dan vjenčanja nije prepušten slučaju

Thermana Laško leži v idiličnem objemu Laškega. Skrivnostno moč laških termalnih vrelcev so poznali že stari Rimljani, od takrat do danes pa se je Zdravilišče Laško razvilo v enega najsodobnejših centrov zdravstvenega in wellness turizma. Termalna voda iz Laškega tako pomaga številnim ljudem, da si povrnejo zdravje in ohranijo dobro počutje. A Thermana Laško vam ne bo le okrepila zdravja, pričarala vam bo namreč tudi najlepši dan v letu.

Tako je! Usodni “da” lahko dahnete tudi v Zdravilišču Laško, in sicer v Zlati dvorani s čarobnimi stenskimi poslikavami, v idiličnem okolju Zdraviliškega parka, na mostičku zunanjega bazena, na fontani želja, v elegantnem ambientu hotela Thermana Park Laško, v Gala dvorani Kongresnega centra ili na Mostu želja … in to vse dni v letu.

ČITAJ VIŠE: Poroka 2016: poročni nasmeh – briljantno beli zobje

Termana Laško je priljubljena poročna točka.
Termana Laško je priljubljena poročna točka.

Poročna zgodba Nine in Dušana

Pravljično poroko sta v Thermani Laško tako doživela tudi Nina in Dušan. Pravita, da je bil njun poročni dan v Thermani čudovit in nepozaben. Iskala sta namreč kraj, kjer bi se poročila, svojo zaobljubo tudi proslavila, obenem pa sta si zaželela še prenočitvene možnosti za svate.
Z rezervacijo v prazničnem aprilu sta imela kar nekaj težav, saj je bilo veliko poročnih datumov že zasedenih. To je bila samo dodatna potrditev, da je Thermana zares priljubljena poročna točka. Deležna sta bila izjemno profesionalnega odnosa vseh zaposlenih, zaradi česar je bil njun poročni dan preprosto pravljičen. Navdušeni so bili nad čudovito okrašenim Mostom želja, kjer sta Nina in Dušan opravila poročni obred. Za nameček sta bila deležna pravega poročnega apartmaja, kjer sta ju pričakala posvetilo in darilo gostiteljev.
Poroka je ostala v spominu tudi zaradi hrane in pijače, ki sta bili v Thermani izjemno okusni, tudi postrežba je bila vrhunska. Najbolj sta se razveselila čudovite in slastne poročne torte, ki jo je pripravilo osebje Thermane Laško. Nepozaben je bil občutek, ko so v zatemnjeno dvorano ob polnoči pripeljali estetsko zares dovršeno poročno torto.

Poročni dan v Thermani Laško ni prepuščen naključjem.
Poročni dan v Thermani Laško ni prepuščen naključjem.

Po odzivih svatov sta bila tako poročni obred kot poročno slavje pod okriljem Thermane odlična. Mladoporočenca sta v svojem dnevu zelo uživala. Bila sta mirna, saj sta popolnoma zaupala delu osebja, ki je svojo nalogo opravilo več kot odlično.
Vsem, ki boste dahnili usodni da, tako brez pomislekov priporočata Thermano.

Više informacija

Više informacija:
thermana.si

Sa vama od 2004

Od godine 2004 istražujemo urbane trendove i svakodnevno informiramo našu zajednicu sljedbenika o novostima u životnom stilu, putovanjima, stilu i proizvodima koji nadahnjuju sa strašću. Od 2023. nudimo sadržaj na glavnim svjetskim jezicima.