fbpx

Thermana Laško: kjer poročni dan ni prepuščen naključjem

Thermana Laško leži v idiličnem objemu Laškega. Skrivnostno moč laških termalnih vrelcev so poznali že stari Rimljani, od takrat do danes pa se je Zdravilišče Laško razvilo v enega najsodobnejših centrov zdravstvenega in wellness turizma. Termalna voda iz Laškega tako pomaga številnim ljudem, da si povrnejo zdravje in ohranijo dobro počutje. A Thermana Laško vam ne bo le okrepila zdravja, pričarala vam bo namreč tudi najlepši dan v letu.

Tako je! Usodni “da” lahko dahnete tudi v Zdravilišču Laško, in sicer v Zlati dvorani s čarobnimi stenskimi poslikavami, v idiličnem okolju Zdraviliškega parka, na mostičku zunanjega bazena, ob fontani želja, v elegantnem ambientu hotela Thermana Park Laško, v Gala dvorani Kongresnega centra ali na Mostu želja … in to vse dni v letu.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: poročni nasmeh – briljantno beli zobje

Termana Laško je priljubljena poročna točka.
Termana Laško je priljubljena poročna točka.

Poročna zgodba Nine in Dušana

Pravljično poroko sta v Thermani Laško tako doživela tudi Nina in Dušan. Pravita, da je bil njun poročni dan v Thermani čudovit in nepozaben. Iskala sta namreč kraj, kjer bi se poročila, svojo zaobljubo tudi proslavila, obenem pa sta si zaželela še prenočitvene možnosti za svate.
Z rezervacijo v prazničnem aprilu sta imela kar nekaj težav, saj je bilo veliko poročnih datumov že zasedenih. To je bila samo dodatna potrditev, da je Thermana zares priljubljena poročna točka. Deležna sta bila izjemno profesionalnega odnosa vseh zaposlenih, zaradi česar je bil njun poročni dan preprosto pravljičen. Navdušeni so bili nad čudovito okrašenim Mostom želja, kjer sta Nina in Dušan opravila poročni obred. Za nameček sta bila deležna pravega poročnega apartmaja, kjer sta ju pričakala posvetilo in darilo gostiteljev.
Poroka je ostala v spominu tudi zaradi hrane in pijače, ki sta bili v Thermani izjemno okusni, tudi postrežba je bila vrhunska. Najbolj sta se razveselila čudovite in slastne poročne torte, ki jo je pripravilo osebje Thermane Laško. Nepozaben je bil občutek, ko so v zatemnjeno dvorano ob polnoči pripeljali estetsko zares dovršeno poročno torto.

Poročni dan v Thermani Laško ni prepuščen naključjem.
Poročni dan v Thermani Laško ni prepuščen naključjem.

Po odzivih svatov sta bila tako poročni obred kot poročno slavje pod okriljem Thermane odlična. Mladoporočenca sta v svojem dnevu zelo uživala. Bila sta mirna, saj sta popolnoma zaupala delu osebja, ki je svojo nalogo opravilo več kot odlično.
Vsem, ki boste dahnili usodni da, tako brez pomislekov priporočata Thermano.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thermana.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.