Sastojci za 4 osobe: blanširani komorač narezan na ploške 4 komada kruha 15 dkg mozzarelle na ploške 8 g maslaca sol, mljevena paprika, češanj češnjaka, maslinovo ulje Priprema: Komade kruha namažite narezanim režnjevima češnjaka, maslacem i pokapajte maslinovim uljem. Malo posolite i...
Sastojci za 4 osobe:
blanširani komorač, narezan
4 kriške kruha
15 dkg narezane mozzarelle
8 g maslaca
sol, mljeveni papar, češanj češnjaka, maslinovo ulje
priprema:
Namažite kriške kruha narezanim klinčićem.
češnjak, maslac i prelijte maslinovim uljem
ulje. Začinite s malo soli i papra. Premažite
s komadićima blanširanog komorača, kriškama
mozzarellu, pokapajte maslinovim uljem i pecite
u pećnici 5 minuta na 180°C.
Recept za toskanski kruh s komoračem
pripremljeno u restoranu Angel, Mercator
Centar grada Ljubljane.