FBピクセル

アステロイド シティ: ウェス アンダーソンの今後の SF アドベンチャーにオールスター キャストが輝く

Foto: Asterid City

受賞歴のあるウェス アンダーソン監督のアステロイド シティは、オールスター キャストと魅惑的なエイリアンの侵略計画により、小さな砂漠の町のノスタルジックな設定を通って観客を宇宙の旅に連れて行きます。

Priznani filmski ustvarjalec ウェス・アンダーソン bo znova očaral občinstvo s svojim najnovejšim podvigom, “Film Asteroid City”. V tej retro znanstvenofantastični fantaziji nas Anderson popelje nazaj v majhno puščavsko mesto v petdesetih letih prejšnjega stoletja, kjer preprosta okvara avtomobila sproži izjemno verigo dogodkov, ki vključujejo znanstvenega in vesoljskega kadeta, skrivnostne gobe in vznemirljivo invazijo nezemljanov.

Film se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo, s Tomom Hanksom, Jasonom Schwartzmanom, Scarlett Johansson, Stevom Carellom, Bryanom Cranstonom, Tildo Swinton, Mattom Dillonom in Willemom Dafoejem. Igralci oživijo Andersonovo edinstveno vizijo in upodabljajo vrsto nenavadnih, ekscentričnih likov, v katere se bo občinstvo zagotovo zaljubilo.

Film “Asteroid City” je klasična produkcija Wesa Andersona, skupaj z njegovim značilnim muhastim pripovedovanjem zgodb, osupljivim vizualnim slogom in očarljivo kinematografijo. Ko se zgodba odvija, se mesto znajde v karanteni, liki pa se morajo premagati skozi vrsto nenavadnih in nepričakovanih izzivov, pri tem pa razkrivajo pravo naravo tujcev.

Anderson, dobro znan po svojem inovativnem in značilnem režiserskem pristopu, naj bi posnel še en nepozaben film, ki bo odmeval tako pri oboževalcih kot novincih. Film je že sprožil precejšen odmev in mnogi so nestrpno pričakovali, kako se bo režiserjev samosvoj stil združil z znanstvenofantastičnim zapletom.

“Asteroid City” naj bi v kinematografih izšel 23. junija 2023. Ker pričakovanje narašča, bo občinstvo po vsem svetu kmalu imelo priložnost podati se na to nezemeljsko pustolovščino in biti priča čarovniji, ki jo lahko ponudi samo film Wesa Andersona.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。