fbpx

소행성 도시: 올스타 출연진이 Wes Anderson의 다가오는 공상 과학 모험에서 빛을 발합니다.

Foto: Asterid City

수상 경력에 빛나는 감독 웨스 앤더슨의 소행성 도시는 올스타 출연진과 매혹적인 외계인 침공 음모가 있는 작은 사막 마을의 향수를 불러일으키는 설정을 통해 청중을 우주 여행으로 안내합니다.

Priznani filmski ustvarjalec 웨스 앤더슨 bo znova očaral občinstvo s svojim najnovejšim podvigom, “Film Asteroid City”. V tej retro znanstvenofantastični fantaziji nas Anderson popelje nazaj v majhno puščavsko mesto v petdesetih letih prejšnjega stoletja, kjer preprosta okvara avtomobila sproži izjemno verigo dogodkov, ki vključujejo znanstvenega in vesoljskega kadeta, skrivnostne gobe in vznemirljivo invazijo nezemljanov.

Film se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo, s Tomom Hanksom, Jasonom Schwartzmanom, 스칼렛 요한슨, Stevom Carellom, Bryanom Cranstonom, Tildo Swinton, Mattom Dillonom in Willemom Dafoejem. Igralci oživijo Andersonovo edinstveno vizijo in upodabljajo vrsto nenavadnih, ekscentričnih likov, v katere se bo občinstvo zagotovo zaljubilo.

Film “Asteroid City” je klasična produkcija Wesa Andersona, skupaj z njegovim značilnim muhastim pripovedovanjem zgodb, osupljivim vizualnim slogom in očarljivo kinematografijo. Ko se zgodba odvija, se mesto znajde v karanteni, liki pa se morajo premagati skozi vrsto nenavadnih in nepričakovanih izzivov, pri tem pa razkrivajo pravo naravo tujcev.

Anderson, dobro znan po svojem inovativnem in značilnem režiserskem pristopu, naj bi posnel še en nepozaben film, ki bo odmeval tako pri oboževalcih kot novincih. Film je že sprožil precejšen odmev in mnogi so nestrpno pričakovali, kako se bo režiserjev samosvoj stil združil z znanstvenofantastičnim zapletom.

“Asteroid City” naj bi v kinematografih izšel 23. junija 2023. Ker pričakovanje narašča, bo občinstvo po vsem svetu kmalu imelo priložnost podati se na to nezemeljsko pustolovščino in biti priča čarovniji, ki jo lahko ponudi samo film Wesa Andersona.

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.