fbpx

Film Asteroid City: zvezdna zasedba sije v prihajajoči znanstvenofantastični avanturi Wesa Andersona

Foto: Asterid City

Film »Asteroid City« nagrajenega režiserja Wesa Andersona popelje občinstvo na kozmično vožnjo skozi nostalgično okolje majhnega puščavskega mesta z zvezdniško igralsko zasedbo in očarljivim zapletom o invaziji vesoljcev.

Priznani filmski ustvarjalec Wes Anderson bo znova očaral občinstvo s svojim najnovejšim podvigom, “Film Asteroid City”. V tej retro znanstvenofantastični fantaziji nas Anderson popelje nazaj v majhno puščavsko mesto v petdesetih letih prejšnjega stoletja, kjer preprosta okvara avtomobila sproži izjemno verigo dogodkov, ki vključujejo znanstvenega in vesoljskega kadeta, skrivnostne gobe in vznemirljivo invazijo nezemljanov.

Film se ponaša z zvezdniško igralsko zasedbo, s Tomom Hanksom, Jasonom Schwartzmanom, Scarlett Johansson, Stevom Carellom, Bryanom Cranstonom, Tildo Swinton, Mattom Dillonom in Willemom Dafoejem. Igralci oživijo Andersonovo edinstveno vizijo in upodabljajo vrsto nenavadnih, ekscentričnih likov, v katere se bo občinstvo zagotovo zaljubilo.

Film “Asteroid City” je klasična produkcija Wesa Andersona, skupaj z njegovim značilnim muhastim pripovedovanjem zgodb, osupljivim vizualnim slogom in očarljivo kinematografijo. Ko se zgodba odvija, se mesto znajde v karanteni, liki pa se morajo premagati skozi vrsto nenavadnih in nepričakovanih izzivov, pri tem pa razkrivajo pravo naravo tujcev.

Anderson, dobro znan po svojem inovativnem in značilnem režiserskem pristopu, naj bi posnel še en nepozaben film, ki bo odmeval tako pri oboževalcih kot novincih. Film je že sprožil precejšen odmev in mnogi so nestrpno pričakovali, kako se bo režiserjev samosvoj stil združil z znanstvenofantastičnim zapletom.

“Asteroid City” naj bi v kinematografih izšel 23. junija 2023. Ker pričakovanje narašča, bo občinstvo po vsem svetu kmalu imelo priložnost podati se na to nezemeljsko pustolovščino in biti priča čarovniji, ki jo lahko ponudi samo film Wesa Andersona.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.