FBピクセル

Zgodovina v barvah: obarvane znamenite črno-bele fotografije

Črno-bele fotografije spremenjene v barvne

Ko se spominjamo preteklosti, si jo pogosto zamišljamo v črno-beli barvi. Navsezadnje je večina fotografij iz prve polovice 20. stoletja monokromatska. Po zaslugi umetnice Marine Amaral lahko zdaj na zgodovinske trenutke iz preteklosti gledamo v povsem novi, barvni luči, saj jim je dodala barve. Oglejte si (po)obarvane znamenite črno-bele fotografije.

Črno-bele fotografije imajo svoj čar, a pogosto se sprašujemo, kako bi bilo vse skupaj videti v barvah. Marina Amaral je navdušena nad zgodovino in Photoshopom, in ker se je spraševala tisto, kar se sprašuje večina, so obarvane zgodovinske črno-bele fotografije nekakšna logična posledica. Z njimi lažje in bolj čustveno podoživimo pretekle trenutke (družinske fotografije Elvisa Presleyja, utrip New Yorka, samozažig meniha ipd.), saj barve učinkujejo bolj osebno.

続きを読む: あなたは自分自身をどう見ているか、そしてあなたの犬はあなたをどう見ているか

Kot pravi avtorica, ob pogledu na barvno fotografijo lažje podoživimo ujeti trenutek, ki se zdi manj odmaknjen kot pri črno-beli fotografiji. Oglejte si spodnje posnetke in vedeli boste, o čem govori.

詳しくは

著者についての詳細:
marinamaral.com

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。