fbpx

이별 후 다시 사랑하는 방법은 무엇입니까? 이에 도움이 되는 3단계

Razhod z ljubljeno besedo je izjemno boleč, pa vendar se je zgodil in skrajni čas je, da to sprejmemo. Tukaj so trije koraki, s pomočjo katerih boste lažje preboleli bivšo ljubezen in odprli srce za novo.

Vsak, ki je kadarkoli bil v dlje časa trajajočem razmerju, in danes več ni s to osebo, ve, da prebolevanje bivših ni ravno preprosta stvar. Slabe stvari poskušamo pozabiti, ostajajo pa spomini na lepe trenutke, ki jih s težavo odrinemo, čeprav vemo, da je že čas, da jih. Šele takrat, ko to storimo, smo namreč pripravljeni, da se ponovno zaljubimo. Tukaj so trije koraki, s pomočjo katerih boste lažje preboleli bivšo ljubezen in odprli srce za novo.

1. Sprejmite, da je staro razmerje zares končano.

Staro razmerje je končano!
Staro razmerje je končano!

Pogosto po razhodu še vedno verjamemo, da bomo stvari popravili in da bomo s partnerjem zopet skupaj. Takšne misli pa so toksične in lahko privedejo do tega, da se pred bivšim partnerjem osramotimo, ko ga prosimo, da nas vzame nazaj. Nekateri partnerji se po razhodu res spet vrnejo drug k drugemu, kljub temu pa se na to ne smemo zanašati. Razmerje se je namreč končalo z razlogom in ta ne bo kar naenkrat izginil. Velika verjetnost je, da se bi ponovno razmerje končalo še enkrat, zaradi istih težav. Zato je prvi korak do tega, da smo sposobni ponovno ljubiti, da se sprijaznimo s situacijo in razmerje v svoji glavi zares zaključimo. Poti nazaj več ni.

2. Razmislite, kaj je privedlo do razhoda.

Kaj je privedlo do razhoda?
Kaj je privedlo do razhoda?

Vas je bivši partner kot strela z jasnega zapustil brez opozorila, ali pa ste sami opazili, da je do tega privedlo veliko malih nesporazumov, ki ste jih občutili tudi sami? Ne glede na to, kaj je bil krivec, je dobro, da ga poznamo, saj lahko le tako preprečimo, da se nekaj podobnega zgodi v novem razmerju. Zazreti se moramo sami vase in pomisliti, kje so se stvari začele podirati. Mogoče nam je partner to celo povedal, ali pa smo sami tisti, ki smo spodbudili razhod. Kakorkoli, dobro je, da se zavedamo razloga in se od njega nekaj naučimo.

3. Vzemite si nekaj časa za samskost in v njej uživajte.

Uživajte v samskosti.
Uživajte v samskosti.

Če smo v propadlem razmerju preživeli več let ali celo večino svojega življenja, bo sprememba v samskost precej nova. Ključno pa je, da v tem obdobju poskušamo čim manj jokati in čim več doživeti. Pokličimo prijatelje, s katerimi se nismo slišali že predolgo, privoščimo si razvajanje in masažo ali pa se lotimo hobija, ki se ga prej zaradi partnerja nismo mogli. Sedaj imamo namreč priložnost, da sebe postavimo na prvo mesto in počnemo kar si želimo.

Čeprav se razhod za mnoge zdi kot konec sveta, to ni. Čas zaceli vse rane in bolečina, ki jo čutimo danes, bo enkrat izginila. Vzemimo razhod kot nekaj pozitivnega in spremenimo svoj svet na bolje. Ta oseba pač ni bila prava za nas in nas nekje čaka naša sorodna duša. Ali pa smo sami sebi sorodna duša, kar lahko spoznamo šele sedaj, ko smo sami.

Svet imamo na naši dlani in nihče nas ne ustavlja. Izkoristimo to!

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.