fbpx

Ko Applovim oboževalcem na iPhonu demonstriraš iOS9, ki pa je v resnici Android

Potegavščina: ko se Android preobleče v iOS9

Vsi vemo, da Applove ovčice jemlje stvari, ki jih kupcem ponudi ta znamka, za suho zlato. Podobno kot pravoverniki tudi oni ne vidijo dlje od tega, kar ponuja Apple, zato je vsakršno prerekanje z njimi, da na svetu obstajajo tudi boljši produkti, neplodno. Kot taki so tarča šaljivcev in nazadnje so si jih privoščili nizozemski ''praksterji'', ki so mimoidočim na iPhonu predstavili težko pričakovani operacijski sistem iOS9, ki pa je bil v resnici zamaskiran OS Android. In reakcije? Bili so navdušeni!

Applovi oboževalci so v veselem pričakovanju novega mobilnega operacijski sistem iOS9. Da ni vse zlato, kar se sveti, je rek, ki jim ni znan, zato bodo hvalnice na njegov račun deževale ne glede na karkoli. Ob tem pa se marsikateri goreči uporabnik Appla ne zaveda oziroma noče zavedati, da so za ”Androidaše” številne novosti lanski sneg. Ignoranca je izbira, čeprav tega najzvestejši iVerniki ne bodo nikoli priznali in bodo vpili v nebo, da je Apple najboljši. A dejstva govorijo zase.

더 읽어보기: Apple, 차세대 iPod 플레이어 출시

Sklep. Ni važno kaj Apple kupcem ponudi, kajti ljudje bodo v vsakem primeru mislili, da je lepše in boljše od konkurence.
Sklep. Ni važno kaj Apple kupcem ponudi, kajti ljudje bodo v vsakem primeru mislili, da je lepše in boljše od konkurence.

Preverite, kako so si Nizozemski mladeniči privoščili nič hudega sluteče naključne Applove oboževalce, ki so jim na iPhonu demonstrirali iOS9, ki pa je bil v resnici Android. Misleči, da gre za jesensko novost so o njem peli hvalnice, a če bi vedeli, da gre za hudiča preoblečenega v angelska oblačila, bi bila zgodba verjetno povsem drugačna, zato dvomimo, da se je po tem našel kakšnega konvertit. Ker čez Apple ga ni.

2004년부터 당신과 함께

연도부터 2004 우리는 도시 트렌드를 연구하고 열정으로 영감을 주는 최신 라이프스타일, 여행, 스타일 및 제품에 대해 매일 팔로워 커뮤니티에 알립니다. 2023년부터 글로벌 주요 언어로 콘텐츠를 제공합니다.