Ko Applovim oboževalcem na iPhonu demonstriraš iOS9, ki pa je v resnici Android

Potegavščina: ko se Android preobleče v iOS9

Vsi vemo, da Applove ovčice jemlje stvari, ki jih kupcem ponudi ta znamka, za suho zlato. Podobno kot pravoverniki tudi oni ne vidijo dlje od tega, kar ponuja Apple, zato je vsakršno prerekanje z njimi, da na svetu obstajajo tudi boljši produkti, neplodno. Kot taki so tarča šaljivcev in nazadnje so si jih privoščili nizozemski ''praksterji'', ki so mimoidočim na iPhonu predstavili težko pričakovani operacijski sistem iOS9, ki pa je bil v resnici zamaskiran OS Android. In reakcije? Bili so navdušeni!

Applovi oboževalci so v veselem pričakovanju novega mobilnega operacijski sistem iOS9. Da ni vse zlato, kar se sveti, je rek, ki jim ni znan, zato bodo hvalnice na njegov račun deževale ne glede na karkoli. Ob tem pa se marsikateri goreči uporabnik Appla ne zaveda oziroma noče zavedati, da so za ”Androidaše” številne novosti lanski sneg. Ignoranca je izbira, čeprav tega najzvestejši iVerniki ne bodo nikoli priznali in bodo vpili v nebo, da je Apple najboljši. A dejstva govorijo zase.

PREBERITE ŠE: Apple predstavil novo generacijo predvajalnikov iPod

Sklep. Ni važno kaj Apple kupcem ponudi, kajti ljudje bodo v vsakem primeru mislili, da je lepše in boljše od konkurence.
Sklep. Ni važno kaj Apple kupcem ponudi, kajti ljudje bodo v vsakem primeru mislili, da je lepše in boljše od konkurence.

Preverite, kako so si Nizozemski mladeniči privoščili nič hudega sluteče naključne Applove oboževalce, ki so jim na iPhonu demonstrirali iOS9, ki pa je bil v resnici Android. Misleči, da gre za jesensko novost so o njem peli hvalnice, a če bi vedeli, da gre za hudiča preoblečenega v angelska oblačila, bi bila zgodba verjetno povsem drugačna, zato dvomimo, da se je po tem našel kakšnega konvertit. Ker čez Apple ga ni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Neverjetno! Umazana voda britanskega obalnega pasu se je med karanteno spremenila v tropsko vodo!