이 신비한 그릇에는 지중해의 맛이 숨겨져 있으며, 세비야 오렌지의 꽃은 중독성 있는 냄새를 풍깁니다.
Seviljske pomaranče se najpogosteje uporabljajo za izdelavo vode iz pomarančnih cvetov. Gre za destilat svežih cvetov, ki ga uporabljajo v kuhinji Mediterana in Bližnjega vzhoda. Je skrivnostna sestavina baklav, solat, sladic in raznovrstnih pijač. Tokrat jo boste uporabili v omamno dišeči bovli.
성분:
- 150 ml gina
- 20 ml limetinega soka
- 20 ml soka grenivke
- nekaj kapljic vode pomarančnih cvetov
- 5 žlic medu
- 100 ml brusničnega soka
- 550 ml limonade
- 3 vejice mete
- 3 vejice rožmarina
- 1 pest jagod
- 얼음
- jedilne rože
Skupaj zmešajte vse tekoče sestavine – gin, sok limete, sok grenivke, vodo pomarančnih cvetov, brusnični sok, limonado, med. Nato narežite rezine pomaranče, limete in jagode. Tekočo mešanico servirajte v bovli, v katero dodajte narezano sadje in led, ter okrasite z vejicami rožmarina, mete in jedilnimi rožami. Postrezite hladno.