Trenutno je sezona sliv in včasih ne vemo, kaj bi naredili iz njih. Zakaj ne bi naredili slivovega peciva, ki po okusu spominja na slivove cmoke, a je pripravljen hitreje in neverjetno kremast.
Bodite drugačni, združite tradicijo in inovativnost. Cmoki iz dveh nadevov. Noro.
Slivovo pecivo
재료
- 자두 1. nadev
- 350 g drobtin
- 설탕 100g
- 2 vrečki vanilijevega sladkorja
- 오일 100ml
- 2 žlici cimeta 2. nadev:
- 우유 1리터
- 설탕 150g
- 1 베이킹 파우더
- 2 vrečki vanilijevega sladkorja
- 달걀 1개
- 160 g zdroba
- 90 g masla
지침
- Vse sestavine za 1 nadev zmešamo in odstavimo.
- Za 2. nadev – 300 ml mleka ločimo in zmešamo z vsemi sestavinami razen masla. 700 ml mleka zavremo, dodamo prejšnjo mešanico in kuhamo toliko časa, da se zgosti. Na koncu dodamo segreto maslo in premešamo.
- V pekač vlijemo polovico zmesi z drobtinami, nato razporedimo slive, nato drugi nadev in na koncu preostanek zmesi z drobtinami.
- Pečemo na 180 stopinjah (brez ventilatorja) približno 45 minut. Počakamo, da se ohladi in postrežemo.