In de Franse chocoladefabriek Alain Ducasse hebben ze ervoor gezorgd dat de feestdagen dit jaar nog zoeter zullen zijn. Ze maakten namelijk van gedroogd fruit en noten omhuld met chocolade onderdelen van de kerstboom, die je zelf in elkaar zet.
20 centimetrov visoko drevesce se sestavi iz šestih okroglih čokoladnih diskov, v katerih so oreščki in suho sadje organske pridelave, ki služijo kot okraski drevesca. Luknje v sredini diskov omogočajo, da jih drugega za drugim zložite na čokoladni drog, ki predstavlja deblo drevesca. Osnova drevesca je debelejša čokoladna podloga, wat het maakt čokoladno drevesce stabilno. S priloženimi rokavicami pa kot pravi slaščičarski mojster zagotovite, da se vam čokolada pri sestavljanju drevesca ne bo topila zaradi toplote, ki jo oddajate skozi prste. Pri Alain Ducasse so mislili na vse, kajne?
Sestavljanje čokoladnega božičnega drevesca je lahko projekt, ki se ga lotite z družino ali pa s prijatelji v tem vakantie seizoen, ko je druženje z najdražjimi naša prioriteta.
LEES VERDER: Ideje za moška darila: najboljša darila zanj
Čokoladnega božičnega drevesa morda še niste imeli, kako dolgo pa bi se lahko zadržali, preden bi ga pojedli?
http://www.lechocolat-alainducasse.com/en/christmas-tree-dark