fbpx

Alain Ducasse: Chocoladekerstboom

In de Franse chocoladefabriek Alain Ducasse hebben ze ervoor gezorgd dat de feestdagen dit jaar nog zoeter zullen zijn. Ze maakten namelijk van gedroogd fruit en noten omhuld met chocolade onderdelen van de kerstboom, die je zelf in elkaar zet.

20 centimetrov visoko drevesce se sestavi iz šestih okroglih čokoladnih diskov, v katerih so oreščki in suho sadje organske pridelave, ki služijo kot okraski drevesca. Luknje v sredini diskov omogočajo, da jih drugega za drugim zložite na čokoladni drog, ki predstavlja deblo drevesca. Osnova drevesca je debelejša čokoladna podloga, wat het maakt čokoladno drevesce stabilno. S priloženimi rokavicami pa kot pravi slaščičarski mojster zagotovite, da se vam čokolada pri sestavljanju drevesca ne bo topila zaradi toplote, ki jo oddajate skozi prste. Pri Alain Ducasse so mislili na vse, kajne?

Lično pakirano in prezentirano čokoladno božično drevo
Lično pakirano in prezentirano čokoladno božično drevo

Sestavljanje čokoladnega božičnega drevesca je lahko projekt, ki se ga lotite z družino ali pa s prijatelji v tem vakantie seizoen, ko je druženje z najdražjimi naša prioriteta.

LEES VERDER: Ideje za moška darila: najboljša darila zanj

Suho sadje in oreščki kot okraski na božičnem drevescu
Suho sadje in oreščki kot okraski na božičnem drevescu

Čokoladnega božičnega drevesa morda še niste imeli, kako dolgo pa bi se lahko zadržali, preden bi ga pojedli?

Meer informatie

http://www.lechocolat-alainducasse.com/en/christmas-tree-dark

Bij jou sinds 2004

Vanaf jaar 2004 we onderzoeken stedelijke trends en informeren onze community van volgers dagelijks over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, stijl en producten die met passie inspireren. Vanaf 2023 bieden we content aan in de belangrijkste wereldtalen.