Het team van Kaval-meesters en Jože Rozman van wijnschool Belvin creëerde deze keer bij ons iets sterkere smaken. Zoals het hoort dronken we een beetje rum als aperitief, en daarna probeerden we vleesgerechten te bereiden. We beseften dat bakken en combineren met marinades, kruiden en bijgerechten de juiste keuze kan zijn...
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav zabavno za vse tiste, ki radi uživamo meso, četudi skoraj vsak dan. Prisotni so bili tudi moški, ki so odločeni stvari v kuhinji vzeti v svoje roke, zato smo najbolj zagretemu podelili knjigo Boštjana Napotnika Kuhinja za prave moške, založbe Mladinska knjiga.