Tijdens de CITY CHEF kookacademie in februari verkenden we de culinaire hoogstandjes en smaken van Toscane. Met de hulp van Borut Centa, chef-kok van restaurant en café Element – Kaval Group, en wijnkenner Primož Brezovec van Vinoteka Ljubljana, lieten we ons inspireren door schapenkaas (pecorin), Chianti-wijn, crostini... ...
Na februarski CITY CHEF kuharski akademiji smo spoznavali kulinarične dobrote in okuse Toskane. S pomočjo Boruta Cente, šefa kuhinje restavracije in kavarne Element – Kaval Group, ter poznavalca vin Primoža Brezovca iz Vinoteke Ljubljana smo iskali navdih v ovčjem siru (pekorinu), vinu chianti, crostinih … Pripravili smo še zrezek po florentinsko, pecivo iz sadja, lešnikov in začimb (panforte) ter pecivo z mandlji (cantucci). Po zaužitem obilnem obroku je za razstruplanje poskrbela trgovina Tea Time s svojim čajem pu-erh.