Op de laatste woensdag van februari zijn we het nieuwe seizoen van de City kookacademies – City Chef ingegaan, waar we samen hebben en zullen koken in de showroom van Siemens, nog steeds onder leiding van Kaval’s chefs en Mr. Robert Gorjak van de wijn...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kaval's meesterkoks En g. Roberta Gorjaka van Belvin-wijnschool, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz Naturette pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič.
Foto: Ana Če, www.anacephoto.com.br