fbpx

Stadskookacademie - delicatessen uit de Middellandse Zee

Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kavalovih kuharskih mojstrov in g. Roberta Gorjaka iz vinske ...

Belangrijke gegevens
Wanneer?
/
Waar?
Organisator
Facebook-evenement
Toegangsprijs

Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu Siemens, še vedno pod vodstvom Kaval's meesterkoks En g. Roberta Gorjaka van Belvin-wijnschool, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz Naturette pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič. 

 

Foto: Ana Če, www.anacephoto.com.br

Bij jou sinds 2004

Vanaf jaar 2004 we onderzoeken stedelijke trends en informeren onze community van volgers dagelijks over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, stijl en producten die met passie inspireren. Vanaf 2023 bieden we content aan in de belangrijkste wereldtalen.