SESTAVINE ZA 2 OSEBI:100 g sveže okre2 žličke oljčnega olja2 ščepca mletega popra2 žlčke balzamičnega kisa200 g rukole8 češnjevih paradižnikov8 dkg gamberov1 pomarančaščepec soliPRIPRAVA:Čistim plodovom okre porežemokonce ...
SESTAVINE ZA 2 OSEBI:
100 g sveže okre
2 žličke oljčnega olja
2 ščepca mletega popra
2 žlčke balzamičnega kisa
200 g rukole
8 češnjevih paradižnikov
8 dkg gamberov
1 sinaasappel
snufje zout
VOORBEREIDING:
Čistim plodovom okre porežemo
konce in jih narežemo na 0.5 cm
debele kolobarje. Skupaj z gamberi
jo prepražimo na oljčnem olju in jo
potresemo po rukoli, na rezine
narezanih pomarančah in češnjevih
paradižnikih. Začinimo in
premešamo.
Het recept werd bereid in restaurant Angel,
Mercatorcentrum, Ljubljana
www.kaval-group.si