Spet je zadišalo po jesenskih dobrotah tudi v okviru naše oktobrske CITY CHEF kuharske akademija. Preverite utrip v fotogaleriji!
Na tokratni CITY CHEF kookacademie so naše krožnike napolnile jesenske dobrote – kostanj, gobe in sveži pridelki z domačega vrta. Glavne jedi je pripravljal chef-kok van Kaval Inn en Pizzeria, Dragan Marjanović, en hij zorgde voor de desserts banketbakker van Lolita, Greg Roda. Pod njunim budnim očesom smo pripravili bučno juho, jedli kostanjeve njoke z jurčki, ravijole polnjene z bučkami in riccoto, s tartufato in gamberi ter lisičkami. Za sladico ni manjkal božanski čokoladni suffle s kostanjevo peno in slastni mille feullie.
Ob hrani se je predstavila vinska klet Vipava 1894, ki letos praznuje 120 let. Uradna voda dogodka je Pit.
Om te helpen met de organisatie CITY CHEF kookacademie wij danken:
Bosch huishoudelijke apparaten, Pit, Kaval-groep, Vinska klet Vipava 1894
Foto's: Ana Če