Rekordowa liczba uczestniczących restauracji (101) z całej Słowenii po raz kolejny zaprasza smakoszy do spróbowania atrakcji oferty kulinarnej w ramach Wiosennego Tygodnia Restauracji 2018 w dniach 16-25 marca.
Letošnji pomladni Teden restavracij 2018 bo trajal od 16. do 25. marca, v njem bo sodelovalo rekordno število najboljših slovenskih restavracij in gostiln – 101, spletna stran (www.tedenrestavracij.si) pa bo informacije o sodelujočih restavracijah, menijih in načinu rezerviranja objavila 2. marca. Cena posebnih menijev Tedna restavracij bo v skladu z letnico, tj. 18 euro.
Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija, v kateri je lani v 97 restavracijah in gostilnah sodelovalo več kot 90 tisoč gostov, bo v znamenju pozdrava. A to konec zime ne bo le pozdrav pomladi in prebujanju narave, temveč tudi pozdrav slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom. Pozdrav iz kuhinje je tista dobrodošlica, s katero se chef predstavi gostom in jim napove, kaj in kako bodo uživali ob njegovi kulinarični predstavi, ki ima v času Tedna restavracij (najmanj) tri dejanja (hode) in prijazno ceno.
V tokratni akciji Tedna restavracij premierno sodelujejo:
Gostilna Resje, Nemški Rovt, 2 srčka; Hiša Krasna, Lokev, 2 srčka; Herbal restavracija, Ljubno ob Savinji, 1 srček; Gostilna Zorko, Boreci, 1 srček; Kruh in vino, Vipolže, 1 srček; Restavracija Tabor, Podbrezje, 1 srček; Restavracija Aviator, Portorož, na dobri poti; Gostilna Oštirka, Celje, na dobri poti.
Więcej informacji:
vivi.si/tedenrestavracij