Pomladni Teden restavracij 2018

Rekordno število sodelujočih restavracij (101) iz vse Slovenije ponovno vabi dobrojedce in dobrojedke, da v sklopu spomladanskega Tedna restavracij 2018 med 16. do 25. marcem poskusijo vrhunce kulinarične ponudbe.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
različne restavracije po Sloveniji
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
18,00 €

Letošnji pomladni Teden restavracij 2018 bo trajal od 16. do 25. marca, v njem bo sodelovalo rekordno število najboljših slovenskih restavracij in gostiln – 101, spletna stran (www.tedenrestavracij.si) pa bo informacije o sodelujočih restavracijah, menijih in načinu rezerviranja objavila 2. marca. Cena posebnih menijev Tedna restavracij bo v skladu z letnico, tj. 18 evrov.

Galerija okusov
Galerija okusov

Letošnja najbolj množična slovenska kulinarična akcija, v kateri je lani v 97 restavracijah in gostilnah sodelovalo več kot 90 tisoč gostov, bo v znamenju pozdrava. A to konec zime ne bo le pozdrav pomladi in prebujanju narave, temveč tudi pozdrav slovenskih vrhunskih chefinj in chefov svojim gostom. Pozdrav iz kuhinje je tista dobrodošlica, s katero se chef predstavi gostom in jim napove, kaj in kako bodo uživali ob njegovi kulinarični predstavi, ki ima v času Tedna restavracij (najmanj) tri dejanja (hode) in prijazno ceno.

Chef Janez Bratovž
Chef Janez Bratovž

V tokratni akciji Tedna restavracij premierno sodelujejo:
Gostilna Resje, Nemški Rovt, 2 srčka; Hiša Krasna, Lokev, 2 srčka; Herbal restavracija, Ljubno ob Savinji, 1 srček; Gostilna Zorko, Boreci, 1 srček; Kruh in vino, Vipolže, 1 srček; Restavracija Tabor, Podbrezje, 1 srček; Restavracija Aviator, Portorož, na dobri poti; Gostilna Oštirka, Celje, na dobri poti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
vivi.si/tedenrestavracij

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!