fbpx
Foto: Samsung

Como a tecnologia está mudando as viagens

Uma oportunidade para não ser perdida

Imagine sair de um avião para uma cidade estrangeira onde a língua e a cultura são tão estranhas quanto a paisagem. Com seu smartphone em mãos, você não é apenas um visitante, mas um explorador habilidoso munido do mais avançado assistente de viagens. Apresentando Série Samsung Galaxy S24, que é mais do que apenas a última geração de smartphones, é o seu companheiro inteligente num mundo onde cada momento se torna uma oportunidade para descobrir, aprender e conectar-se.

Galaxy S24 serija ne sledi le vašim potovanjem, pač pa jih sooblikuje. S svojo vrhunsko mobilno umetno inteligenco in naborom močnih funkcij ta serija ni namenjena zgolj ohranjanju povezav. Namenjena je izboljšanju vsake izkušnje, ne glede na to, ali se orientirate po starodavnih ulicah, naročate hrano v lokalni gostilni ali fotografirate sončni zahod z vrha gore v množici drugih popotnikov.

Foto: Samsung

Napredne funkcije za globalne popotnike

Razumevanje jezika je lahko ena izmed največjih ovir pri potovanju. Funkcija Intérprete omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je idealno za vse avanturiste, ki pogosto potujejo v tuje države. Omogoča vam, da brez težav komunicirate v lokalnem jeziku, ne da bi bili odvisni od tradicionalnih prevajalskih orodij.

Učinkovitost je ključna, ko ste na poti. Galaxy S24 serija izkorišča moč IA da Galáxia¹, da vam pomaga ostati organizirani. Assistência de notas v aplikaciji Samsung Notes avtomatsko ustvarja povzetke in predloge za zapiske, kar vam omogoča, da hitreje in učinkoviteje zabeležite svoje misli in ideje.

Foto: Samsung

Radovednost ne pozna meja in z Galaxy S24 serijo je zadovoljitev te radovednosti lažja kot kdaj koli prej. Funkcija Circule para pesquisar com o Google vam omogoča, da z enim preprostim gibom na zaslonu obkrožite predmet in takoj dobite ustrezne informacije iz Googla. Idealno za hitro pridobivanje podatkov o znamenitostih, lokalni kulinariki ali nenavadnih predmetih, ki jih srečate na svojih potovanjih.

Foto: Samsung

Dizajn, ki poudarja slog in funkcionalnost

Galaxy S24 Ultra prinaša industrijsko inovacijo z ohišjem iz titânio, kar ne le povečuje vzdržljivost naprave, ampak tudi izboljša estetiko s tanjšim in bolj elegantnim dizajnom. Robustna, a stilsko dovršena zasnova je popolna za popotnike, ki zahtevajo najboljše iz obeh svetov – vzdržljivost in eleganco. Modela Galaxy S24+ in S24 sledita temu zgledu z zasnovo One-mass, ki zagotavlja brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem, kar daje napravam sodoben in minimalističen videz.

Foto: Samsung

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije Try Galaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

Foto: Samsung

Galaxy S24 serija spreminja potovanja tako, da prinaša revolucionarne tehnološke rešitve v dlani uporabnikov. Od jezikovnih pregrad do organizacijskih izzivov, Galaxy S24 serija ponuja orodja, ki so potrebna za navigacijo v globaliziranem svetu. S temi pametnimi telefoni ne samo potujete – raziskujete, se učite in delite svoje izkušnje na povsem nov način, kar odpira vrata k še bolj povezanemu in razgledanemu svetu.

Foto: Samsung

Uma oportunidade para não ser perdida

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Foto: Samsung

Todas as informações e condições podem ser encontradas em Site da Samsung. A promoção é válida mediante inscrição no Samsung Members até 26/05/2024.


¹ Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.