fbpx
Foto: Samsung

Kako tehnologija spreminja potovanja

Priložnost, ki je ne smete zamuditi

Predstavljajte si, da stopite iz letala v tuje mesto, kjer sta jezik in kultura prav tako tuja kot pokrajina. S pametnim telefonom v roki niste zgolj obiskovalec, temveč spreten raziskovalec, oborožen z najnaprednejšim potovalnim pomočnikom. Predstavljamo Samsung Galaxy S24 serijo, ki je več kot le najnovejša generacija pametnih telefonov, je vaš inteligentni sopotnik v svet, kjer vsak trenutek postane priložnost za odkrivanje, učenje in povezovanje.

Galaxy S24 serija ne sledi le vašim potovanjem, pač pa jih sooblikuje. S svojo vrhunsko mobilno umetno inteligenco in naborom močnih funkcij ta serija ni namenjena zgolj ohranjanju povezav. Namenjena je izboljšanju vsake izkušnje, ne glede na to, ali se orientirate po starodavnih ulicah, naročate hrano v lokalni gostilni ali fotografirate sončni zahod z vrha gore v množici drugih popotnikov.

Foto: Samsung

Napredne funkcije za globalne popotnike

Razumevanje jezika je lahko ena izmed največjih ovir pri potovanju. Funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je idealno za vse avanturiste, ki pogosto potujejo v tuje države. Omogoča vam, da brez težav komunicirate v lokalnem jeziku, ne da bi bili odvisni od tradicionalnih prevajalskih orodij.

Učinkovitost je ključna, ko ste na poti. Galaxy S24 serija izkorišča moč Galaxy AI¹, da vam pomaga ostati organizirani. Pomoč za zapiske (Note Assist) v aplikaciji Samsung Notes avtomatsko ustvarja povzetke in predloge za zapiske, kar vam omogoča, da hitreje in učinkoviteje zabeležite svoje misli in ideje.

Foto: Samsung

Radovednost ne pozna meja in z Galaxy S24 serijo je zadovoljitev te radovednosti lažja kot kdaj koli prej. Funkcija Iskanje v Googlu z obkroževanjem (Circle to Search with Google) vam omogoča, da z enim preprostim gibom na zaslonu obkrožite predmet in takoj dobite ustrezne informacije iz Googla. Idealno za hitro pridobivanje podatkov o znamenitostih, lokalni kulinariki ali nenavadnih predmetih, ki jih srečate na svojih potovanjih.

Foto: Samsung

Dizajn, ki poudarja slog in funkcionalnost

Galaxy S24 Ultra prinaša industrijsko inovacijo z ohišjem iz titana, kar ne le povečuje vzdržljivost naprave, ampak tudi izboljša estetiko s tanjšim in bolj elegantnim dizajnom. Robustna, a stilsko dovršena zasnova je popolna za popotnike, ki zahtevajo najboljše iz obeh svetov – vzdržljivost in eleganco. Modela Galaxy S24+ in S24 sledita temu zgledu z zasnovo One-mass, ki zagotavlja brezhibno povezavo med zadnjim pokrovom in stranskim okvirjem, kar daje napravam sodoben in minimalističen videz.

Foto: Samsung

Try Galaxy: Povabilo k odkrivanju

Za tiste, ki želijo izkusiti moč Galaxy AI, Samsung ponuja rešitev preko aplikacije Try Galaxy. Aplikacija omogoča uporabnikom, da na svojih obstoječih napravah preizkusijo ključne funkcije Galaxy S24 serije, vključno z možnostmi umetne inteligence, ki oblikujejo prihodnost mobilne tehnologije.

Foto: Samsung

Galaxy S24 serija spreminja potovanja tako, da prinaša revolucionarne tehnološke rešitve v dlani uporabnikov. Od jezikovnih pregrad do organizacijskih izzivov, Galaxy S24 serija ponuja orodja, ki so potrebna za navigacijo v globaliziranem svetu. S temi pametnimi telefoni ne samo potujete – raziskujete, se učite in delite svoje izkušnje na povsem nov način, kar odpira vrata k še bolj povezanemu in razgledanemu svetu.

Foto: Samsung

Priložnost, ki je ne smete zamuditi

Vsi kupci, ki bodo med 5. aprilom in 5. majem 2024 kupili telefon Galaxy S24, Galaxy Z Flip5, Galaxy S23 ali Galaxy S23 FE bodo prejeli darilni paket fitnes zapestnico Galaxy Fit3 in brezžične slušalke Galaxy Buds FE. Ob nakupu Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ ali Galaxy Z Fold5 pa bodo kupci prejeli darilni paket tablični računalnik Tab A9 4/64 Wi-Fi, Galaxy Fit3 in Galaxy Buds FE.

Foto: Samsung

Vse informacije in pogoje najdete na spletni strani Samsung. Promocija velja pod pogojem registracije v Samsung Members najkasneje do 26.5.2024.


¹ Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.