fbpx

Leonardo DiCaprio será Leonardo Da Vinci

Circula em Hollywood um mito de que Leonardo DiCaprio ganhou esse nome quando sua mãe olhava uma pintura de Leonardo Da Vinci durante a gravidez e foi então que o pequeno chutou pela primeira vez. Acontece que agora ele também retratará o culpado por trás de seu nome.

Vencedor do Oscar je namreč povezan s filmsko adaptacijo knjige Walterja Isaacsona, ki je v svojem delu zajel življenje izjemnega renesančnega umetnika, ki bo, kot kaže, le dobil priložnost zasijati tudi na velikem platnu. Isaacsonova knjiga je bila že snov za filmsko upodobitev Steve Jobs, ki so ga nekateri poimenovali kar Leonardo Da Vinci našega časa.

CONSULTE MAIS INFORMAÇÃO: FILMSKI NAPOVEDNIK: MATI! (2017)

DiCaprio je za zdaj pri projektu prisoten kot producent, toda zelo verjetno bo prevzel tudi papel principal. Slednje je sicer treba za zdaj jemati še z rezervo, saj je igralec trenutno povezan s kopico projektov, med katerimi je tudi vnovično sodelovanje z Martin Scorsese. Dvojec naj bi skupaj posnel še eno adaptacijo knjige, ki sliši na ime Assassinos da Lua Flor, ki pa še nima uradnega datuma izida.

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.