fbpx

Leonardo DiCaprio bo Leonardo Da Vinci

V Hollywoodu kroži mit, da je Leonardo DiCaprio dobil svoje ime, ko si je njegova mama med nosečnostjo ogledovala sliko Leonarda Da Vincija in je malček ravno takrat prvič brcnil. Kot kaže, bo zdaj tudi upodobil krivca za njegovo ime.

Oskarjevec je namreč povezan s filmsko adaptacijo knjige Walterja Isaacsona, ki je v svojem delu zajel življenje izjemnega renesančnega umetnika, ki bo, kot kaže, le dobil priložnost zasijati tudi na velikem platnu. Isaacsonova knjiga je bila že snov za filmsko upodobitev Steva Jobsa, ki so ga nekateri poimenovali kar Leonardo Da Vinci našega časa.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: MATI! (2017)

DiCaprio je za zdaj pri projektu prisoten kot producent, toda zelo verjetno bo prevzel tudi glavno vlogo. Slednje je sicer treba za zdaj jemati še z rezervo, saj je igralec trenutno povezan s kopico projektov, med katerimi je tudi vnovično sodelovanje z Martinom Scorsesejem. Dvojec naj bi skupaj posnel še eno adaptacijo knjige, ki sliši na ime Killers of the Flower Moon, ki pa še nima uradnega datuma izida.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.