fbpx

Valakova vrnitev: film The Nun II (2023) obeta srhljivejšo izkušnjo

The Nun II' prinaša nov val groze v Vesolje Conjuring.

Foto: Warner Bros. Pictures
Zadnjič posodobljeno:

Ko mislite, da ste videli vse, Vesolje Conjuring ponovno udari z večjo močjo. The Nun II (2023) obljublja, da bo dvignil standard grozljivk na novo raven.

New Line Cinema nas ponovno popelje v srhljivi svet groze z ‘The Nun II’, naslednjim poglavjem zgodbe o ‘The Nun’, najbolj dobičkonosnem delu v Vesolju Conjuring, ki je zaslužil več kot 2 milijardi dolarjev.

Zgodba, postavljena v Francijo leta 1956, kjer je bil duhovnik umorjen in zlo se širi, obljublja srhljivo izkušnjo, ki bo gledalce prikovala na sedeže. Nadaljevanje svetovne uspešnice sledi sestri Irene, ko se ponovno sooči z Valakom, demonsko nuno.

V filmu se Taissa Farmiga vrača kot sestra Irene in se pridružuje Jonasu Bloquetu, Storm Reid, Anni Popplewell in Bonnie Aarons, ki ponovno upodablja svojo vlogo iz ‘The Nun’. Za režijo je poskrbel Michael Chaves, scenarij pa so napisali Ian Goldberg, Richard Naing in Akela Cooper.

Ampak počakajte, to še ni vse! V okviru promocijske turneje #ISawANun so ulice Manhattna postale prizorišče za skupino nuns, oblečenih kot Valak. Te nune niso bile običajne nune, ki jih srečate vsak dan. Te so bile del marketinškega genija, ki je pritegnil pozornost vseh v mestu.

Vesolje Conjuring je najbolj dobičkonosna grozljivka v zgodovini s svetovnim zaslužkom več kot 2 milijardi dolarjev. ‘The Nun’ je najbolj dobičkonosni film v franšizi z več kot 366 milijoni dolarjev po vsem svetu.

Film The Nun II (2023) je produkcija New Line Cinema in Atomic Monster / Safran Company, distribucijo pa opravlja Warner Bros. Pictures. V Severni Ameriki se bo odprl 8. septembra 2023, mednarodno pa se bo začel predvajati 6. septembra 2023.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.