fbpx

Filmi: predstavljamo 6 novih grozljivk, ki nas navdušujejo novembra

Foto: Imdb
Zadnjič posodobljeno: :

V kinematografe in na televizijske zaslone prihaja veliko novih grozljivk. Izpostavili smo šest novih, ki si jih lahko ogledate vsi ljubitelji tovrstnih filmov.

Hudičev plen

Katoliška cerkev se bori proti svetovnemu porastu demonske obsedenosti z odprtjem šole za usposabljanje duhovnikov za izvajanje obredov eksorcizma. Na tem duhovnem bojišču se pojavi nenavaden bojevnik: mlada nuna, sestra Ann. Čeprav je nunam prepovedano izvajati izganjanje hudiča, profesor prepozna njen talent in se strinja, da jo bo učil. Med temi mučnimi srečanji se sestra Ann sooči z demonsko silo, ki napada ustanovo, v kateri dela, in ima skrivnostne povezave z njeno preteklostjo.

Terrifier 2

To je film, ki vsebuje prizore nazornega nasilja in brutalne upodobitve groze in ni priporočljiv za ljudi s slabim srcem, ki so nagnjeni k vrtoglavici in/ali imajo šibek želodec. Za tiste, ki se odločite nadaljevati, ste bili opozorjeni … Serijski morilec, srhljivi klovn Art se vrača prav na noč čarovnic. Art, ki ga vodi demonska prikazen, tokrat cilja na najstnico in njenega mlajšega brata..

Noč čarovnic: Konec

Saga o Michaelu Myersu in Laurie Strode pride do grozljivega vrhunca. Prispel je zadnji del franšize Noč čarovnic. Enajsti po vrsti film režiserja Davida Gordona Greena na velika platna prinaša vrhunec zgodbe zamaskiranega zalezovalca. Prvo nadaljevanje velja za kultno klasiko žanra grozljivk in verjamemo, da bodo ljubitelji istega uživali tudi v tem.

Teksaški pokol z motorno žago

Deveti del franšize, Netflixova različica Teksaškega pokola z motorno žago, se dogaja 50 let po Leatherfaceovem morilskem pohodu leta 1973. Glede na napoved je nova različica te dobro znane klasike natanko to, kar bi pričakovali od slasherja – obilo krvi, strahu in napetosti.

Izberi ali umri

Ko srednješolka Kaya odkrije staro računalniško igro iz 80-ih, ki je opremljena s 100.000 $ denarne nagrade, jo njena radovednost in družinska potreba po denarju prisilita, da jo preizkusi. Čaka pa jo prava groza in poskus preživetja. Gre za film, ki je odlična priložnostna ura za ljubitelje grozljivk in začetnike v tem žanru.

Dnevna izmena

Pridni oče, ki skrbi za svojo hčerko, uporablja dolgočasno delo čiščenja bazena kot paravan za svoje pravo delo: lov in ubijanje vampirjev. V bistvu gre za akcijski triler s fantazijskimi elementi, ki morda ni prejel vrhunskih kritik, bi pa lahko bil dobra popestritev za vse ljubitelje tega žanra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!