什么比煎饼更好?松软的煎饼!我们毫不怀疑您知道如何制作美味的煎饼,这种煎饼会让您吃到停不下来。但当您了解蓬松苹果煎饼的食谱时,您会发现您还远未达到完美。这个蓬松苹果煎饼的食谱是无与伦比的。
薄煎饼 so priljubljena jed, ki jih zna pripraviti domala vsak, ki je kdaj poprijel za kuhalnico. A le redki so resnično pravi strokovnjaki za palačinke in le redki vedo, kako pripraviti slastne puhaste palačinke. Zdaj boste to vedeli vsi.
V nadaljevanju si preberite, kaj potrebujete za puhaste jabolčne palačinke in se še danes lotite priprave. Ne bo vam žal!
成分:
- 1 个鸡蛋
- 1 dl manj mastnega mleka
- 100 g grškega jogurta
- 60 g bele moke
- 发酵粉
- 盐
- 2汤匙白糖
- 1 香草糖
- 1 个苹果
- 葵花籽油
- 肉桂
- sladkor v prahu (po želji)
- med (po želji)
准备:
V posodi v homogeno maso zmešamo jajce, mleko, moko, pecilni prašek, jogurt, sol, sladkor, vaniljev sladkor in nekaj cimeta. Nato testu dodamo olupljeno, naribano in ožeto jabolko ter dobro premešamo. Z oljem namastimo ponev in na njej spečemo manjše palačinke. Na vsaki strani jih pečemo približno 2 minuti in jih, preden jih postrežemo, posujemo s sladkorjem v prahu ali pokapamo z medom. Pa dober tek!