还有什么比赏金酒吧更甜蜜的呢?赏金蛋糕!这甚至可以满足最苛刻的赏金狂。您只需要很少的时间,甚至更少的糖果知识!
食谱 为了 domače čokoladice bounty smo vam že izdali, zdaj pa je čas, da se naučite pripraviti še bounty torto, za katero prav tako ne potrebujte pečice. Tako enostavno je, da s pripravo ne morete zgrešiti!
阅读更多: 食谱:10 分钟内制作的自制赏金巧克力棒
Recept za bounty torto:
Sestavine za bounty torto:
Za biskvit:
- 250 克 黄油饼干
- 30 g kokosove moke
- 20 g kakava
- 150 克 黄油
对于奶油:
- 120 克 椰子粉
- 250 g sira maskarpone
- 120克糖
- 100 ml tekoče sladke smetane
- 250 ml stepene smetane
- 50 克 黄油
对于敷料:
- 200 克 巧克力
- 100 毫升甜奶油
Postopek priprave boutny torte:
Sprva zmeljemo piškote in jim dodamo kokosovo moko, stopljeno maslo in kakav. Testo razporedimo po okroglem pekaču (premer 24 cm), obloženim s peki papirjem ali namaščenim z maslom, ter postavimo v hladilnik. Nato se lotimo kreme. V kozici na zmerni temperaturi mešamo maslo, kokosovo moko, sladkor in sladko smetano, in sicer toliko časa, da se sladkor in maslo stopita. Nato dodamo še marskarpone. Masa naj v hladilniku dela družbo biskvitu najmanj pol ure. Nato vmešamo še stepeno smetano. Razporedimo po podlagi in pekač še za pol ure prestavimo v hladilnik. Sledi le še priprava preliva. V sladko smetano nadrobimo čokolado in v kozici na zmerni temperaturi mešamo, dokler se čokolada ne stopi. Prelijemo po torti in čez noč pustimo v hladilniku, da se strdi. Pa dober tek!