fbpx

食谱:朗姆酒巧克力果仁糖

照片:envato

果仁糖是一种小巧克力惊喜,里面隐藏着各种馅料。

Nimajo strogo določene oblike in jih najdete v različnih variantah – oblikah in nadevih. Preliti so s čokolado in posuti z različnimi posipi.

Njihova priprava je povsem enostavna, zato, če imate radi praline oziroma pralineje, preizkusite ta recept.

Čokoladne pralineji z rumom

  • 服务: 10
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 125 gramov masla
  • 100 gramov sladkorja v prahu
  • eno vrečko vaniljevega sladkorja
  • 300 gramov mletih piškotov
  • 80 gramov mletih orehov
  • 100 ml pomarančnega soka
  • eno žlico arome ruma
  • eno žlico kakava
  • 200克黑巧克力
  • 20 gramov bele čokolade.

方向

  1. Sladkor zmešamo skupaj z vaniljevim sladkorjem. Z mešalnikom zmešamo maslo in sladkor v prahu. Dodamo zdrobljene piškote in orehe.
  2. Vse skupaj zmešamo z mešalnikom, nato dodamo sok in še aromo ruma.
  3. Od zmesi ločimo četrtino in ji dodamo kakav.
  4. S temno zmesjo naredimo daljše svaljke debeline približno 1 cm. Svetlejšo zmes oblikujemo pravokotnik, debel približno 15 mm.
  5. Pustimo, da se ohladi, nato jih narežemo na koščke in oblikujemo.
  6. Glaziramo s temno čokolado, ki smo ji dodali olje in nato okrasimo z belo čokolado.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。