如果您是松饼和芝士蛋糕的爱好者,那么您不应该错过尝试将两者结合在一种美味佳肴中的机会——芝士蛋糕松饼!
Danes bomo pripravili cheesecake mafine. Majhni, a okusni 松饼 so popolni za vsako priložnost – od zabav, piknikov, rojstnih dni, do preprostega uživanja doma ob skodelici kave ali čaja. In še enostavni za pripravo.
Cheesecake mafini so sladka kombinacija kremnega in okusnega cheesecake ter mehkih in rahlih muffinov, ki se stopijo v ustih.
Cheesecake mafini
组成部分
- 150 gr zdrobljenih ali mletih piškotov
- 60 gr stopljenega masla
- 300 gr polnomastnega kremnega sira, sobne temperature
- 100 gr sladkorja
- 2 veliki jajci, pri sobni temperaturi
- 1茶匙香草精
- 1汤匙柠檬汁
- 1,5 žlice moke
- kozarec kisle smetane pri sobni temperaturi
- 一点草莓酱
- jagode po okusu
方向
- Piškote zmešamo z maslom, dokler ne dobimo lepe in gladke zmesi, nato pa jo vlijemo v modelčke za maffine. Z žlico potlačimo in pogladimo.
- Kremni sir zmešajte s sladkorjem, postopoma dodajamo jajca, dokler se dobro ne poveže.
- Nato dodajte vaniljev ekstrakt, limonin sok, moko in spet počasi mešajte, dokler se ne poveže.
- Na koncu dodamo kislo smetano in vse premešamo.
- Nadev enakomerno porazdelite po piškotih v modelčkih za maffine.
- Pečemo v pečici, segreti na 160 stopinj, približno 15 minut, nato takoj vzamemo iz pečice in pustimo, da se ohladi na sobni temperaturi.
- Čez noč pustite v hladilniku.
- Naslednji dan postrežemo oblito z jagodno marmelado in/ali z dodatkom jagodičevja po okusu.