这个神秘的碗里隐藏着一丝地中海的气息,你会发现塞维利亚橙子的花朵,闻起来令人陶醉。
Seviljske pomaranče se najpogosteje uporabljajo za izdelavo vode iz pomarančnih cvetov. Gre za destilat svežih cvetov, ki ga uporabljajo v kuhinji Mediterana in Bližnjega vzhoda. Je skrivnostna sestavina baklav, solat, sladic in raznovrstnih pijač. Tokrat jo boste uporabili v omamno dišeči bovli.
成分:
- 150 ml gina
- 20 毫升 酸橙汁
- 20 ml soka grenivke
- nekaj kapljic vode pomarančnih cvetov
- 5 žlic medu
- 100 ml brusničnega soka
- 550 ml limonade
- 3 vejice mete
- 3 vejice rožmarina
- 1 pest jagod
- 冰
- jedilne rože
Skupaj zmešajte vse tekoče sestavine – gin, sok limete, sok grenivke, vodo pomarančnih cvetov, brusnični sok, limonado, med. Nato narežite rezine pomaranče, limete in jagode. Tekočo mešanico servirajte v bovli, v katero dodajte narezano sadje in led, ter okrasite z vejicami rožmarina, mete in jedilnimi rožami. Postrezite hladno.