fbpx

Recept: Vroča čokolada s kardamomom – Gorenje & chef Bine Volčič

Gorenje je v svojo serijo najnovejših kuhinjskih naprav vključilo tudi edinstveno pametno indukcijsko kuhališče IQCook, ki spreminja kuhanje v popolnoma novo doživetje, saj zagotavlja samodejno kuhanje ali pečenje, brez da bi sami stali ob kuhališču ter preverjali kako naša kuharska mojstrovina napreduje. Zraven petih programov kuhanja in pečenja omogoča tudi funkcijo SoftMelt, s katero smo tokrat pripravili vročo čokolado s kardamomom. Ne pozabimo na nagradno igro, ki poteka do 31. julija in nam lahko prinese enomesečni spletni kuharski tečaj na portalu kuharskega mojstra Bineta Volčiča.

Edinstveno pametno indukcijsko kuhališče IQCook popolnoma spremeni naš proces kuhanja. Skrb za pravilno kuhano ali pečeno hrano sedaj namesto nas v celoti prevzame kuhališče; kuhanje je tako popolnoma avtomatizirano, za kar poskrbijo IQ senzorji v kuhališču in na pokrovki posode. Tako smo odrešeni neprestanega stanja ob kuhališču in nenehnega preverjanja samega procesa.
IQCook nam ponuja pet programov kuhanja in pečenja: IQsteam – parno kuhanje, IQpro – kuhanje s počasnim segrevanjem, IQpoach – poširanje, IQgrill – peka na žaru, IQboil – brez prevretja.

Tako Gorenje kot Bine Volčič ohranjata visoko kakovost, zadovoljne uporabnike in uporabo naprednih tehnologij.
Tako Gorenje kot Bine Volčič ohranjata visoko kakovost, zadovoljne uporabnike in uporabo naprednih tehnologij.

Kaj je SoftMelt?

Funkcija SoftMelt je namenjena taljenju čokolade pa tudi masla pri stalni temperaturi 42 °C. S tem ustvari idealne pogoje za počasno taljenje sestavin, brez da bi se nam prismodile.

IQ senzorji v kuhališču in na pokrovki posode poskrbijo za popolnoma avtomatizirano kuhanje.
IQ senzorji v kuhališču in na pokrovki posode poskrbijo za popolnoma avtomatizirano kuhanje.

阅读更多: Recept: Slastna musaka iz jagnjetine in jajčevcev – Gorenje & chef Bine Volčič

Za konec smo pripravili odlično sladico – vročo čokolado s kardamomom, pri kateri nam je pomagal priznani kuharski mojster Bine Volčič. Pa gremo – ena, dve, čokolada!

Sestavine za pripravo vroče čokolade s kardamomom:

  • 150 g temne čokolade (55%)
  • 1 čajna žlička instant kave
  • 1 čajna žlička mletega kardamoma
  • 1,5 l mleka 3,2%
  • 50克糖

Temno čokolado stopimo s pomočjo kuhališča IQcook, dodamo instant kavo, mleti kardamom in sladkor ter uporabimo funkcijo SoftMelt . Zalijemo z mlekom in zavremo. Postrežemo vroče.

Vroča čokolada s kardamomom, kot jo je pripravil kuharski mojster Bine Volčič.
Vroča čokolada s kardamomom, kot jo je pripravil kuharski mojster Bine Volčič.

Ne pozabimo! Do 31. julija poteka 有奖游戏, kjer si bomo s pravilnim odgovorom lahko pridobili enomesečni spletni kuharski tečaj na portalu kuharskega mojstra Bineta Volčiča.

更多信息

 

Več informacij o kuhališčih IQCook in funkciji SoftMelt Gorenje:
戈伦杰网 

有关 Bine Volčič 的更多信息:
比内火山.si 

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。