Vsi zvesti obiskovalci Odprte kuhne, ki nam tudi v hladnejših mesecih zadišijo slastni zalogaji s priljubljene ljubljanske prehranske tržnice, si lahko odslej gastronomska odkritja Odprte kuhne pripravimo kar sami v zavetju našega doma. Izšla je namreč zbirka receptov najbolj opevanih jedi s Pogačarjevega trga.
Pozna jesen za organizatorje petkovih druženj na ljubljanskem Pogačarjevem trgu še ne pomeni ogrevanja za zimsko spanje. Te dni je namreč pri založbi Totaliteta izšla prva knjiga Odprta kuhna, zbirka, v kateri so zbrali originalne recepte najbolj priljubljenih jedi z najbolj popularne prehranske tržnice v Ljubljani.
Knjiga Odprta kuhna je odličen vodnik za popotovanje skozi različne jedi, kontinente, okuse, kuharske tehnike in raznolike sestavine, ki so ujete v enostavne zapise, in oplemenitene s fotografijami, posnetimi izključno na Odprti kuhni.
Odprta kuhna je v dveh letih postala kraj tradicionalnih petkovih druženj. Čeprav so se vrata druge sezone pred kratkim zaprla, so njeni organizatorji poskrbeli, da lahko priljubljene recepte z ljubljanske prehranske tržnice odslej pripravimo tudi sami doma. Da bo tudi v hladnejših mesecih dišalo po kulinaričnih zakladih Odprte kuhne!
Za knjigo Odprta kuhna bomo odšteli 24,99 evrov.
Več informacij:
www.odprtakuhna.si