Por supuesto, todos conocemos a Marinka Dobnik, la propietaria del taller de chocolate Dobnik. Ella es la primera en arar las tierras en barbecho en la producción de productos de chocolate y, como ella misma dice: "El chocolate es mi vida". Ella apuesta por el chocolate negro con un alto contenido de partes de cacao, lo que tiene un efecto positivo en salud humana.
Vsi izdelki iz ateljeja Dobnik, sledijo vodilu visoke kakovosti. To zagotavljajo z ročnim delom, naravnimi in kakovostnimi sestavinami ter z uporabo prave čokolade. V njihovih pralinah in čokoladah nikoli ni in ne bo konzervansov, saj bi ti neizbežno ubili njihov čar, to, da jih poješ sveže. Novi recepti se neprestano preizkušajo v naši čokoladnici; stare spreminjamo in izboljšujemo. Izbira izdelkov sledi letnim časom. Trenutno je v modi temna čokolada z zelišči, likerji in žganjem. Za popolni užitek ob črni čokoladi priporočamo kozarček konjaka ali sladkega vina.
V mesecu decembru, ko vse diši po cimetu, kuhanem vinu, čokoladi in mandljih, pa so zopet presenetili z novo zimsko bonboniero Winter collection, s katero si bomo lahko krajšali mrzle zimske večere. Bonbonjero odlikujejo ročno narejeni pralineji kot so praženi mandlji, sezam, cimet in cointreau. Seveda z odlično čokolado, brez konzervansov, umetnih okusov ali barvil. (300g Cena: 16,60 €)
Obisk katere od njihovih čokoladnic bo pravo doživetje za naše brbončice. Poleg čokolade, pa se bomo lahko še razvajali s piškoti, tortam ali se greli z vročo čokolado.
Ljubljana: Trg Republike 1- pasaža Maxi;
Maribor: EUROPARK, Pobreška 18;
Celje: CITYCENTER, Mariborska c. 100; Žalec: Šlandrov trg 1
Mas información en:
http://cokoladniatelje.si/