现在是十二月,这意味着我们的家里充满了饼干的味道。这次我们为您提供松脆花生饼干的食谱,它与您的下午咖啡完美搭配。既然它们已经装满了,请不要忘记在旅行时随身携带它们。
Zlato zapečeni arašidovi piškoti se odlično podajo h kavi, ker pa so precej nasitni, so lahko dober 能量之源.
阅读更多: 食谱:酥皮-两种成分的蓬松饼干
Če za arašidove piškote iz pečice nimate časa, lahko postopek še vedno skrajšate s pripravo v mikrovalovni pečici.
Recept – arašidovi piškoti
Sestavine – arašidovi piškoti
- 75 g arašidov
- 100 克黄油
- 200克面粉
- 0,5 žličke jedilne sode
- 75 g rjavega sladkorja
- 1 个鸡蛋
- 1茶匙香草精
Postopek priprave arašidovih piškotov:
Surove arašide damo v multipraktik in jih drobno zmeljemo. Približno dve pesti arašidov prihranimo za pozneje. Presejemo moko in sodo ter jima dodamo nakockano maslo. Tega vgnetemo, da nastane drobtinasta mešanica. Dodamo še sladkor in arašide. Nato stepemo jajce z vaniljevim ekstraktom in dodamo masi. Gnetemo toliko časa, da dobimo gladko testo, ki ga oblikujemo v kroglice. Te razporedimo po pekaču, ki smo ga prej obložili s peki papirjem. Piškote z žlico sploščimo in potresemo z arašidi. Pečemo 12 minut pri 180 stopinjah Celzija. Piškoti morajo postati zlatorumeni. Ko so pečeni, jih ohladimo na mrežici. Pa dober tek!