Normal 0 21 false false ...
Večina ljudi bi se strinjala, da je iskanje pravega vina k hrani podobno iskanju življenjskega partnerja.
Vabimo vas na delavnico, kjer bomo v praksi spajali hrano in vino ter odkrivali harmonijo med njima.
ZAKAJ NA DELAVNICO?
– Da boste odkrili vse odtenke uživanja v spajanju hrane in vina
– Da boste znali stati za vašimi odločitvami pri izbiri pijače za celotno družbo
– Da vina ne boste jemali preresno 🙂
Delavnico bo vodil univ. dipl. sociolog Toni Gomišček, publicist s področja eno-gastronomije, dolgoletni direktor Vinoteke Brda (2000-2010), s pestrimi predavateljskimi izkušnjami doma in v tujini.
Cena delavnice je 49,00 EUR.
Ugodnosti za hitre prijave:
Če se prijavite do 13. 5. 2011 je cena delavnice 45,00 EUR.
Pri prijavi dveh ali več udeležencev je cena 40,00 EUR na udeleženca.
Vinski sponzorji večera so Guerila, Vinarstvo Mavrič in Vinarstvo Zalatel.
Več informacij o delavnici na www.eventio.si